Nepremičninski posrednik RE/MAX Zelene agencije je okolju prijazen nepremičninski strokovnjak, ki vas vodi skozi celoten proces nakupa ali prodaje nepremičnine. Kot ekološko osveščeni potrošniki se zavedate, da je zelena hiša prijazna tako vaši denarnici kot tudi okolju.

Nepremičninski posrednik RE/MAX Zelene agencije si je pridobil  poseben naziv za opravljanje storitev zelene agencije, ki mu ga je podelil RE/MAX International. To pomeni, da je posrednik strokovnjak na področju nepremičninskega posredovanja, hkrati pa pozna ponudbo zelenih nepremičnin na trgu, je poznavalec materialov in energetske učinkovitosti, prihrankov pri stroških in učinkovitih metod trženja zelenih nepremičnin.

Če prodajate nepremičnino, lahko vaš posrednik z nekaj prijemi poskrbi, da bo vaša nepremičnina bolj "zelena" in s tem še bolj zanimiva za ekološko osveščene kupce. Posrednik je usposobljen za trženje obstoječih "zelenih nepremičnin", tako da boste svoje želje uresničili hitreje in brez skrbi.

Kupci nepremičnin ste lahko prepričani, da vaš RE/MAX-ov posrednik ve, s katerimi zelenimi prijemi boste prihranili denar in istočasno poskrbeli za vaše zdravje.