RE/MAX Pravno svetovanje - Vaš pravni svetovalec!


RE/MAX Pravno svetovanje nudi specializirane in profesionalne storitve na področju nepremičninskega prava.


Finančni servis

RE/MAX Pravno svetovanje vodi skupina dinamičnih in izkušenih univerzitetnih diplomiranih pravnikov, večina z opravljenim pravniškim državnim izpitom, ki so specialisti za posamezno pravno področje.

Med nami so pravniki, specializirani za nepremičninsko pravo, z opravljenim strokovnim izpitom za nepremičninsko posredovanje. Na tem področju sodelujemo s strokovnjaki različnih strok, tako z izvedenci, pooblaščenimi revizorji, odvetniki, kot tudi z ekonomisti in drugimi strokovnimi sodelavci.

Temeljna vodila našega dela so:

  • - najvišja stopnja strokovnosti; skupaj s stranko pretehtamo več možnosti in predlagamo najboljšo možno konkretno rešitev (naprimer, da stranka doseže želen ekonomski učinek v danem primeru),
  • - varovanje pravnih interesov strank kot je naprimer obveščanje o možnih pravnih pasteh posla,
  • - delovanje v skladu z načeli vestnosti, poštenja in skrbnosti.

Za doseganje temeljnih vodil delovanja, se redno izobražujemo in dopolnjujemo znanja z udeležbo na specializiranih seminarjih in delavnicah. Z našo pomočjo bo vsako vaše vprašanje dobilo hiter in strokoven odgovor.

Z nami ste varni!

Naš cilje je RE/MAX-ovim nepremičninskim posrednikom in strankam omogočiti profesionalno, strokovno, transparentno in ažurno storitev na področju nepremičninskega prava.


Kontaktirajte nas in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili na vaše vprašanje in povpraševanje.