Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000
Leonora Valenčič - RE/MAX Ljubljana

Leonora Valenčič

RE/MAX Ljubljana

Office of RE/MAX Ljubljana - Ljubljana Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

+386 51 600 609 Prikaži...
+ 386 (0)1 320 78 77 Prikaži...
+386 51 600 609 Prikaži...

Pošljite nam sporočilo 

Ime in priimek
*
Ime
Telefon
E-mail naslov
Komentar
 

Office of RE/MAX Ljubljana - Ljubljana Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000
Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000
Št. licence: 0309403066

Leonora Valenčič

Zavedam se, da stranke, bodisi prodajalci ali kupci, stanovanj in hiš, odločajo o svojem D O M U , ne pa o nepremičnini kot objektu. Zato delo opravljam strokovno s strastjo in občutkom za ljudi in njihov dom.

Če bi me kdo vprašal, zakaj sem se odločila za posel nepremičninske posrednice, bi mu odgovorila tako :
Kot otrok sem bila zelo ustvarjalna, ogledovala in občudovala sem stavbe, njihovo okolico, spraševala sem se kaj počnejo ljudje v teh nepremičninah, občudovala zavese na oknih….itd.
Radovednost me je pripeljala do te stopnje, da sem se odločila opraviti specializacijo za notranjo opremo in dekoracijo v Udinah – Italija.
Svoje delovne izkušnje sem pridobivala v komerciali, povezovanju podjetij na Italijanskem, Slovenskem in Hrvaškem trgu.
Spraševala sem se kaj bi bila moja dodana vrednost v nepremičninskem svetu. Seveda jo imam, živim v Ljubljani, sem iz Kopra, poznam Italijanski trg. Torej vezni člen med Obalo, Italijo, ter ostalo Slovenijo.
Varnost in zaupanje sta moji naložbi za prihodnost.

PRIPOROČILA STRANKE :

Ko sem se odločil prodati stanovanje, sem to sprva nameraval storiti sam. Toliko izkušenj že imam, s tovrstnega področja, in ustreznih znanj, da mi izpeljava prodaje ne bi povzročala nekih preglavic, vendar – ko sem, stanujoč v drugem kraju, ugotavljal koliko časa mi bo vzela zadeva, kolikokrat bom moral priti v Ljubljano, da bi interesentom omogočil ogled nepremičnine, koliko ostalih stvari bo moralo čakati, ker se bom ukvarjal s samo prodajo… sem, dokaj hitro, sklenil, da bom za izpeljavo prodaje najel agencijo.

Agencijo Re/max poznam kar nekaj časa. V preteklosti sem se srečeval z agenti, delujočimi v okviru te agencije, ko sem iskal sebi primerno nepremičnino, in ni mi težko zapisati, da z njimi nisem zabeležil neprijetne izkušnje. Tako sem, ko sem se odločil za prodajo prek agencije, takoj izbral omenjeno podjetje, poklical in – oglasila se je ga. Leonora Valenčič…

Po nekaj minutnem pogovoru sva opredelila osnovne zadeve, ter se dogovorila za snidenje. Odtlej je vse, kar sva se dogovorila, potekalo skladno z dogovorjenim. In ne samo to, ga. Leonora se je z vso zavzetostjo posvetila izpeljavi prodaje, pri čemer je počela tudi tisto, kar bi se marsikomu zdelo nepotrebno, celo odveč, pa – se je znala (in je to tudi dvakrat naredila) podati na pot, v sto kilometrov oddaljen kraj mojega bivanja, za to, da so bile formalnosti (med kupcem in menoj) v čim krajšem času urejene!

Kakorkoli že, ene same negativne pripombe na sodelovanje z go. Leonoro ne premorem, nasprotno – v kolikor se bom še kdaj znašel v priložnosti, da bom imel opraviti s prodajo ali nakupom nepremičnine, in bom pri tem potreboval ustrezno pomoč, bom, zagotovo, poklical prav njo!


Volčje, 30.04.2020 Uroš Vošnjak