Hiša - Prodamo - Fiumicello, UD


Fiumicello prodamo hišo

San Antonio - Fiumicello, UD
ID: 490371002-23
Skupno št. sob:
8
Spalnice:
4
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
1.400
Velikost zemljišča (m²)
1.400
Leto gradnje
1985

Nadstropje
2
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V osrednjem in mirnem delu Fiumicella prodamo hišo obdano z vrtom, z veliko prostori in možnostjo nadaljnje širitve. Nahaja se v dveh nadstropjih, v pritličju vhod, kuhinja, dnevna soba, utility in kopalnica, v prvem nadstropju tri velike spalnice, v drugem nadstropju zelo veliko nedokončano podstrešje. V bližini hiše je gospodarsko poslopje na več kot 40 kvadratnih metrih, velika veranda, 65 kvadratnih metrov in shramba velikosti 40 kvadratnih metrov. Na posestvu sta nekdanji skedenj in kmečka stavba velikosti ,100 kvadratnih metrov, ki jo je potrebno obnoviti in zelo velik vrt. Glede na možnost razširitve in preoblikovanja stanovanjske hiše je nepremičnina kot nalašč tudi za več družin.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Opremljeno
Hiša z mansardo
Renesančni
Garaža
Vrt

Sobe

Dimenzije

Velikost sobe

Glavna spalnica
Spalnica
8 x 8
16 m²

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Matjaž Jakončič - RE/MAX Nova Gorica
Matjaž Jakončič

Matjaž Jakončič

RE/MAX Nova Gorica


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Matjaž Jakončič

RE/MAX Nova Gorica

Trg Edvarda Kardelja 5
Nepremičninska družba, d.o.o.

Nova Gorica, Primorska Severna, Slovenija
5000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj