Stanovanje - Prodamo - Maribor, Podravje

Večje stanovanje v mirnejšem delu Cankarjeve ulice

189.000 € InStock Druge valute
 
Maribor, Podravje
Na voljo bo: 11/07/2022
ID: 490321064-25
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj (m²)
82,20
Leto gradnje
1970

Št. stranišč:
1
Opis lokacije

Mestna četrt Ivan Cankar obsega naselja Maribor, Počehova, Košaki in Pekel. Na osnovi Odloka o razdelitvi Mestne občine Maribor na mestne četrti in krajevne skupnosti (MUV št. 22/96) se je v MČ združilo sedem nekdanjih krajevnih skupnosti: štiri mestne – Anton Aškerc, Ivan Cankar, Boris Kidrič in Heroj Tone Tomšič – ter tri primestne – Krčevina, Počehova in Košaki.

Na področju izobraževanja v mestni četrti delujejo Vrtec Borisa Pečeta, OŠ bratov Polančičev in OŠ Franca Rozmana Staneta, Srednja ekonomska šola in gimnazija Maribor in Ekonomsko-poslovna fakulteta.

Na območju mestne četrti delujejo tudi številne nevladne organizacije, kot so Krajevna organizacija (KO) ZB NOB Ivan Cankar, KO ZB NOB Košaki, KO Rdečega križa Košaki, Gobarsko društvo Jurček Maribor, Turistično društvo Počehova, Zveza prijateljev mladine Maribor, Carmina Slovenica, KUD Kresnik Maribor, Turistično društvo Maribor.

Drugi stroški
Kupec plača stroške izpeljave pravnega posla (Predpogodba, Prodajna pogodba, fiduciarni račun)

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Internet
Kabelski priključek
Ogrevanje
Plin
Plin - ogrevanje
Center
Center mesta
Dobra logistična povezava
Naselje
Stanovanjske
V bližini avtobusne postaje
V bližini bolnice
V bližini javnega transporta
V bližini parka
V bližini parka z igrali
V bližini šole
V bližini želežniške postaje
Klet/shramba
Opremljeno
Pod - parket
Lokacija
Dvigalo
Prvi lastnik
Stara zgradba
Zidana z opeko
Vzhod
Zahod
Balkon
Garaža
Garaža z daljinskim odpiranjem vrat
Parkirišče

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   04/06/2022
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.

Maribor, univerzitetno in metropolitsko mesto je drugo največje mesto v Sloveniji. Maribor štejejo med gospodarsko, finančno, upravno, izobraževalno, kulturno, trgovsko in turistično središče severovzhodne Slovenije. Vse to dokazuje, da je bil v letu 2000 Maribor razglašen za Alpsko mesto leta. V letu 2012 mu je pripadla titula Evropska prestolnica kulture in Evropsko splavarsko mesto. Leto kasneje pa je prejel še naslov Evropske prestolnice mladih.

V samem mestu ima sedež druga največja univerza v Sloveniji, Univerza v Mariboru. V mestu imajo sedež tudi nacionalne institucije, kot so Pošta Slovenije, Slovenski podjetniški sklad, Javna agencija Republike Slovenije za energijo in Agencija za železniški promet. V Mariboru najdejo potrošniki tudi svojo strast v Europarku ali Qulandiji. Tukaj pa najdemo tudi trgovine kot so Big Bang, Hervis, Intersport, Interspar, Mercator, Tuš in nenazadnje tudi veriga hitre prehrane McDonalds je našla v Mariboru svoj prostor.

Geografska lega Maribora

Maribor leži na 274,7 m nadmorske višine. Maribor ima zelo ugodno lego, kjer se srečajo pomembne evropske poti. Od reke Drave, Pohorja, Kozjaka in Slovenskimi Goricami, ga obdaja tudi veliko naravnih bogastev.

Potniški promet v Mariboru

V Mariboru je lepo urejen tudi avtobusni mestni promet, tako da iz kateregakoli konca Maribora boste lahko z avtobusom (mestnim prevozom) prišli na drugi konec Maribora.

Ponudba nepremičnin v Mariboru

Kot mesto postaja in je Maribor tudi priljubljen za mlade družine, ter tudi starejše občane. Veliko mladih se odloča o nakupu stanovanja oz. nepremičnine v Mariboru ali njegovi bližnji in širši okolici. Pri iskanju nepremičnine v Mariboru vam bomo v naših pisarnah, ki sta locirani na Glavnem trgu 3 in na Trgu Leona Štuklja 12, z veseljem pomagali in vas tudi seznanili z našo ponudbo nepremičnin. Oglasite se v naši agenciji RE/MAX Avenija Maribor, Nepremičnine Maribor, d.o.o.

Nepremičninski svetovalec
Martin Kandrič Martin Kandrič Glavni trg 3;
Trg Leona Štuklja 12
Maribor, Podravje, Slovenija
2000

Martin Kandrič

EUR Slovenija RE/MAX RE/MAX Avenija, Maribor Maribor Glavni trg 3;
Trg Leona Štuklja 12
Maribor, Podravje, Slovenija
2000

Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Martin Kandrič Martin Kandrič Glavni trg 3;
Trg Leona Štuklja 12
Maribor, Podravje, Slovenija
2000

Glavni trg 3;
Trg Leona Štuklja 12
Maribor, Podravje, Slovenija
2000
EUR Slovenija RE/MAX RE/MAX Avenija, Maribor Maribor

Priljubljene nepremičnine

Primerjaj


Zgodovina ogledov

Primerjaj