Stanovanje - Prodamo - Bled, Gorenjska

štirisobno stanovanje, primerno za oddajanje

140.000 € InStock Druge valute
 
Bled, Gorenjska
Na voljo bo: 30/09/2022
ID: 490361001-218
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
3
Št. kopalnic
1
Skupaj (m²)
51,25
Velikost zemljišča:
00
Leto gradnje
1966
Parkirišča
9

Št. nadstropij
3
Št. stranišč:
1

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Pogled na hribe/gorovje

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Bled s prečudovitimi naravnimi lepotami uvrščamo med posebna alpska letovišča, ki se predstavljajo predvsem po termalni jezerski vodi in blagem ter zdravem podnebju. Prav tako Bled že vrsto let pospešuje zeleni turizem, za kar je prejel tudi številne zavidljive nagrade. V okviru mednarodnega nevladnega projekta Green Destinations 2019 je bil izbran kot drugi najboljši kraj na področju trajnostnega razvoja v Evropi, od leta 2008 pa je tudi član skupine Alpine Pearls, katere cilj je spodbujanje trajnostne mobilnosti.

Ob obisku Bleda je mogoče zaslediti prečudovit Blejski grad iz 11. stoletja, kjer se v notranjosti skrivajo tiskarna, muzej in kapela. Kot drugo veliko znamenitost predstavlja cerkev Marijinega vnebovzetja s strmim stopniščem in zvonikom, ki se nahaja v središču jezera. Na takšen način kraj privablja različne športnike, umetnike, raziskovalce, poslovneže, ki se vedno znova vračajo zaradi različnih motivov. Eden izmed teh je lepota gore, ki se zrcali v jezeru, sonce, mir in svež zrak v obiskovalcih vzbujajo prijetne občutke skozi vso leto ter zagotavljajo idealno izhodišče za sproščujoč oddih ali aktivne počitnice.
Nepremičninski svetovalec
Lili Stare Lili Stare Kranjska cesta 2
Nepremičninska družba, d.o.o.
Radovljica, Gorenjska, Slovenija
4240

Lili Stare Št. licence: 219602164

EUR Slovenija RE/MAX RE/MAX Ena, Radovljica Radovljica Kranjska cesta 2
Nepremičninska družba, d.o.o.
Radovljica, Gorenjska, Slovenija
4240

Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Lili Stare Lili Stare Kranjska cesta 2
Nepremičninska družba, d.o.o.
Radovljica, Gorenjska, Slovenija
4240

Kranjska cesta 2
Nepremičninska družba, d.o.o.
Radovljica, Gorenjska, Slovenija
4240
EUR Slovenija RE/MAX RE/MAX Ena, Radovljica Radovljica

Priljubljene nepremičnine

Primerjaj


Zgodovina ogledov

Primerjaj