Stanovanje - Oddamo - Koper, Primorska Južna

GARSONJERA ZA DOLGOROČNI NAJEM

550 € Druge valute
 
[Mesečno]
16 Ferraska ulica - Koper, Primorska Južna
ID: 490111001-719
Skupno št. sob:
1
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m2
39
Leto gradnje
2013

Nadstropje
1
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V poslovno stanovanjskem kompleksu KOPRSKA VRATA v Kopru, oddamo v dolgoročni najem garsonjero 39 m2 skupnih površin s pripadajočim parkirnim boksom ter shrambo v kleti. Stanovanje je moderno opremljeno (brez kuhinje), ki si jo uredi najemnik po želji.
Dobro dostopna lokacija v centru, nizki stroški porabe.
Varščina
1.000 €
Drugi stroški
Najemnik prevzame v plačilo del stroška izpeljave pravnega posla najema, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: sodelovanje pri sestavi najemne pogodbe, izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cen

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Avt. vhodna vrata
Klet/shramba
Opremljeno
Garaža

Glavni vir ogrevanja

Toplotna črpalka

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Matija Košir

Matija Košir

RE/MAX Obala


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Matija Košir

RE/MAX Obala

Pristaniška ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Koper, Primorska Južna, Slovenija
SI-6000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj