Hiša večstanovanjska - Prodamo - Sućuraj, Splitsko-Dalmatinska


APARTMAJSKA HIŠA NA OTOKU HVARU

Sućuraj, Splitsko-Dalmatinska
ID: 490281003-474
Skupno št. sob:
8
Spalnice:
4
Št. kopalnic
4
Skupaj m²
256
Velikost zemljišča (m²)
364
Skupna velikost (m²)
256
Leto gradnje
2018

Št. nadstropij
1
Nadstropje
Celotna zgradba
Št. stranišč:
4
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V manjšem turističnem naselju ob simpatičnem zalivu „Uvala Zarače“ je v prvi vrsti (cca 30m od obale) naprodaj skoraj povsem dokončana dvoetažna počitniška hiša s 4 apartmani. Vsak apartman je urejen kot samostojno stanovanje velikosti 62m2. Sestavlja ga osrednji bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, spalnica, kopalnica in shramba (tloris priložen). Bivalni prostor je povezan s pokrito teraso površine 12m2. Vsi notranji prostori imajo izvedeno talno ogrevanje.
Stavba ima bruto tloris 12 x 12 m, stene so opečne, medetažni plošči sta betonski-monta, kritina je opečni korec, fasada je izolacijska (demit 10cm). Stavba je priključena na javno električno in telefonsko omrežje. Vsako stanovanje ima ločen elektro števec. Javnega vodovodnega omrežja v tem naselju še ni, zato je pod stavbo izveden vodni rezervoar za kapnico, volumna 70m3.
Pred vselitvijo je potrebno izvesti še sanitarno opremo v kopalnicah in toplotno črpalko.
Iz vsakega od štirih stanovanj se nudi lep pogled na zaliv in gorato Biokovo v ozadju, posebna odlika pa je tudi lokacija v neposredni bližini morja.
Otok Hvar slovi po izredni klimi, z ne prevročimi poletji, dolgo pred in posezono in zelo milimi zimami. Tudi prometna povezava je ugodna, saj je iz celine (Drvenik) le 20 minut vožnje s trajektom do otoka (Sućuraj), nato pa je do naše lokacije še 25km asfaltne in 5 km makadamske ceste.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Na mirni lokaciji
Naselje
Ob morju
Talno gretje
Prvi lastnik
Nova zgradba
Sredozemski
Zidana z opeko
Balkon
Parkirišče

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Energijska učinkovitost: 34,00 kWh/m2 na leto
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janko Movh - RE/MAX Premium, Celje
Janko Movh

Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj