Hiša - Prodamo - Prevorje, Savinjska


HIŠA - PREVORJE

Prevorje, Savinjska
ID: 490291001-322
Skupno št. sob:
2
Skupaj m²
52
Leto gradnje
1986
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na Prevorju v kraju Lopaca je na prodaj stanovanjska hiša.

V pritličju je glavni bivalni del, ki ga sestavljajo spalnica, kuhinja, kopalnica, ter garaža in kurilnica. Neto tlorisne uporabne površine je približno 35 m2. Hiša ima starejšo opremo in pohištvo, ki jo kupec po svoji želji lahko obdrži. Ogrevanje je centralno - na trdo gorivo. Na drugi strani hiše je še en vhod, ki vodi v podstrešno sobo, ki trenutno služi kot shramba, bi pa se seveda lahko preuredila v bivalni prostor ali hobi sobo.

Hiša je praktično takoj vseljiva. V radiusu enega ( 1 ) kilometra so osnovna šola do 6. razreda, trgovina, bar, gasilski dom. Južni del parcele kjer stoji objekt je kmetijsko zemljišče, na katerem so raznovrstna sadna drevesa, ki spomladi krasijo okolico s cvetenjem, zemljišče je idealno tudi za lasten vrt.

Do Šentjurja pri Celju je 25 min vožnje z avtomobilom.

Energetska izkaznica: v izdelavi

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Božidar Plevnik - RE/MAX Vrelec
Božidar Plevnik

Božidar Plevnik

RE/MAX Vrelec


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Božidar Plevnik

RE/MAX Vrelec

Strma cesta 1A
GEODET BIRO d.o.o.

Rogaška Slatina, Savinjska, Slovenija
3250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj