Hiša - Prodamo - Braslovče, Savinjska


2 stanovanjski hiši in večji gospodarski objekti

Braslovče, Savinjska
ID: 490281026-27
Skupno št. sob:
9
Spalnice:
5
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
356,10
Velikost zemljišča:
28x93
Velikost zemljišča (m²)
1.895
Leto gradnje
1985

Št. stranišč:
3
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na odlični lokaciji v Braslovčah, Orla vas, se prodajata 2 stanovanjski hiši in 3 gospodarska poslopja. Velikost zemljišča je 1895 m². Lokacija je logistično zelo zanimiva saj je AC odcep Šentrupert oddaljen le 850 m.

Prva stanovanjska hiša je bila zgrajena leta 1960. Neto tlorisna površina stavbe je 216,7 m². Od tega je 123,5 uporabne površine. Pred 10 leti je bila delno obnovljena. Menjali so okna (dvoslojna, PVC) in streho (bobrovec). Pred 5 leti so prenovili inštalacije, kopalnico in na novo uredili centralno ogrevanje na pelete. Takrat je bila hiša novo opremljena. Talni oblogi sta keramika in laminat.

Objekt ima 3 etaže. (K+P+M). 1 etaža je vkopana klet. V pritličju se nahaja predsoba (8,2 m²), dnevna soba (22,5 m²), kuhinja (9,5 m²), spalnica (20,2 m²), kopalnica (9,9 m²), otroška (14,3 m²) in stopnišče (4,7 m²). 3. Etažo predstavlja neizkoriščeno podstrešje.

Druga stanovanjska hiša je prizidana k drugi. Neto tlorisne površine je 139,4 m², od tega je 112,8 m² uporabne površine. Leto gradnje je 1985 in je opečnate gradnje. Streho in žlebove so menjali 8 let nazaj (opečna kritina).Talne obloge so parket, keramika in topli pod. Prenovili so kopalnico (6 let) in kuhinjo (15 let). Ogrevanje je urejeno centralno na trda goriva (drva). Kanalizacija je urejena s triprekatno greznico. Objekta sta priklopljena na električno, vodovodno, telekomunikacijsko ter kabelsko omrežje.

Objekt ima tri etaže (K+P+N). Pod objektom je vkopana klet. V pritličju se nahaja predsoba s stopniščem (16,4 m²) kuhinja (19,7 m²), dnevna soba (25,4 m²), kopalnica (5,3 m²) in stranišče (1,2 m²). V prvem nadstropju se nahaja stopnišče s predsobo (16,4 m²), 3 spalnice (12,2 m², 13 m², 25,2 m²), stranišče (1,2 ²) in balkon (5,2 m²). Med hišama je delavnica (23 m²), kjer je vhod v vkopano klet (42 m²).

Poleg stanovanjskih objektov se nahaja starejši kmetijski objekt, ki se uporablja kot delavnica. Uporabna površina stavbe je 217 m².

Na drugi parceli stojijo 2 gospodarska poslopja in lesena garaža. Novejše gospodarsko poslopje (hlev za govejo živino in koritasti silos) (1997) in kmetijski objekt s silosom. V času delovanja je bilo na kmetiji 60 glav živine. Hlev je velikosti 24,60 m x 8 m. Ob hlevu je koritasti silos velikosti 24,6 m x 4 m. Skupna kvadratura hleva je 279,34 m². Sestoji še iz podstrešja (192 m²). Skupaj s podstrešjem je velikost objekta 471,34 m².

Osnovna šola se nahaja le oddaljeno le 1,4 km (Trnava), prav tako trgovina Jager. Avtobusna postaja je v Latkovi vasi (1,9 km). Zdravstveni dom je v Polzeli (5,5 km) ali Preboldu (3,5 km).

Strateško je zelo zanimiva lokacija nepremičnine. Leži skoraj na sredini avtocestne povezave med Ljubljano in Mariborom, saj je le 46 minut vožnje do Ljubljane, 17 minut do Celja, 50 minut do Maribora.

Že iščete nepremičnino za DVE DRUŽINI in potrebujete GOSPODARSKO POSLOPJE za opravljanje dejavnosti, je to nepremičnina za vas.
Opis lokacije

Braslovče so eno najstarejših naselij v Spodnji Savinjski dolini in tudi na Slovenskem. So tudi središče občine Braslovče. Braslovče so slikovit trg pod Dobrovljami, obkrožen v ravninskem delu s hmeljišči, na zahodnem z gozdovi, Braslovškim in Žovneškim jezerom, gradom Žovnek, prvim domovanjem celjskih knezov.
Opis lokacije

Braslovče so eno najstarejših naselij v Spodnji Savinjski dolini in tudi na Slovenskem. So tudi središče občine Braslovče. Braslovče so slikovit trg pod Dobrovljami, obkrožen v ravninskem delu s hmeljišči, na zahodnem z gozdovi, Braslovškim in Žovneškim jezerom, gradom Žovnek, prvim domovanjem celjskih knezov.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Kabelski priključek
Ogrevanje
Dobra logistična povezava
Naselje
Podeželje
Stanovanjske
Klet/shramba
Kuhinja z jedilnico
Ogrevanje na trdo gorivo
Opremljeno
Stenske poslikave
Dostop za invalidski voziček
Lokacija
Prenovljena
Zemljiška knjiga
Zidana z opeko
Severozahod
Vzhod
Dovoljeno parkiranje
Gospodarsko poslopje
Greznica
Parkirišče

Sobe

Dimenzije

Velikost sobe

Kuhinja
Kuhinja
Prenovljena kuhinja v prvi stanovanjski hiši hiši.
9,5 m²

Kopalnica
Kopalnica
Prenovljena kopalnica v prvi stanovanjski hiši.
9,9 m²

Dnevna soba
Dnevna soba
Dnevna soba v prvi stanovanjski hiši.
22,5 m²

Spalnica
Spalnica
Novo opremljena spalnica v prvi stanovanjski hiši.
20,2 m²

Otroška soba
Otroška soba
Otroška soba v prvi stanovanjski hiši.
14,3 m²

Kuhinja
Kuhinja
Kuhinja v drugi stanovanjski hiši.
19,7 m²

Spalnica
Spalnica
3 spalnice v drugi stanovanjski hiši.

Kopalnica
Kopalnica
Kopalnica v drugi stanovanjski hiši.
5,3 m²

Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Katja Zupanc - RE/MAX Premium, Celje
Katja Zupanc

Katja Zupanc

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Katja Zupanc

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj