Stanovanje - Prodamo - Laško, Savinjska


Stanovanje v centru Laškega

Laško, Savinjska
ID: 490281015-341
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
1
Skupaj m²
43
Leto gradnje
1867

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Posredujemo pri prodaji stanovanja v Laškem.
Nahaja se v centru, starejša vrstna stavba ima 7 posameznih delov ter 5 etažnih lastnikov. V prvi etaži se nahaja prodajalna z oblačili, do stanovanja pa po skupnem hodniku vodijo stopnice.
Nahaja se v 1 nadstropju, obsega pa kuhinjo ter 2 sobi. Sanitarna voda se ogreva na električni grelec, ogrevanje na električni radiator, v staro meščanskem stanovanju pa se nahaja tudi starejša peč na trda goriva, okna stara, možnost priklopa na mestni plin. Vseljivo po dogovoru, v račun vzamemo stanovanje manjše kvadrature. Za več informacij prosim pokličite. Video posnetek stanovanja si lahko ogledate na linku: https://youtu.be/cbMfWvhuLCE

Pri RE/MAX-u se zavedamo,da je nakup nepremičnine ena izmed najbolj pomembnih finančnih odločitev v življenju posameznika.

Pred nakupom vam na željo posredujemo tudi kontakt mobilnega finančnega svetovalca iz banke, ki vas prednostno obravnava ter vam naredi informativni izračun glede možnosti posojila z dodatnimi ugodnostmi za naše stranke.

Pri nakupu vam podarimo 15 % popusta za opremo Natuzzi iz trgovine Maros z brezplačnom svetovanjem arhitekta.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Opremljeno

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Gregor Oman - RE/MAX Premium, Celje
Gregor Oman

Gregor Oman

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Gregor Oman

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj