Poslovno-stanovanjski objekt - Prodamo - Grobelno, Savinjska


TURISTIČNA točka nad Slivniškim jezerom

Grobelno, Savinjska
ID: 490281009-247
Skupaj m²
816
Velikost zemljišča (m²)
5.555
Skupna velikost (m²)
249
Leto gradnje
1985
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Naprodaj je sklop nepremičnin na odlični lokaciji za turistično- prireditveno dejavnost z razgledom na Slivniško jezero.
Gre za sklop nepremičnin, ki so se do sedaj uporabljale v turistične oz. društvene namene, in nedokončana novogradnja, ki je bila predvidena za wellness in apartmaje.
Posest obsega štiri objekte:

Najstarejši objekt je stara kmečka hiša iz l. 1800, ki izpolnjuje pogoje za kulturno dediščino, in je predvidena za turistične oglede oz. kot turistična zanimivost .Pred kletjo je tudi stara preša.
Objekt ima gaberite cca. 70 m2, v dveh etažah. Stara kmečka kuhinja in soba.

Poleg je postavljen pokrit prostor za prireditve in zabave, s pogledom na Slivniško jezero. Objekt je registriran za gostinsko dejavnost. Prireditve na tem mestu so že potekale, organizirani so bili avtobusni prevozi za obiskovalce, saj je na parceli dovolj prostora za parkiranje vozil.

Prostor za skladiščenje pijač in gostinski prostor s šankom in mizami se nahaja v neposredni bližini prireditvenega prostora, v skupni izmeri 160 m2.

V sklopu objektov je zadnji objekt v treh etažah, novorgradnja v tretji gradbeni fazi, ki je tudi predvidena kot apartmajska hiša oz. gostišče, v skupni izmeri 249,55 m2, po projektu in z gradbenim dovoljenjem za gostinski objekt.
m1.
Skupna površina vseh objektov meri
Posestvo obsega še ravno gradbeno parcelo, na kateri bi bilo možno še graditi dodatne objekte, ali urediti parkirišča, in nekaj kmetijskih površin.
Infrastrukturni priključki so na parceli.

Lega posestva nudi izjemen razgled na Slivniško jezero, zato je primerna kot turistična točka, in s potencialom dodatne ureditve nudi investitorju z vizijo velik potencial za tovrstno dejavnost, ali pa je primerna za bivanje za uživanje narave.
Lahko se uredi in dokonča za družinsko stanovanjsko hišo.

Za gostinsko obratovanje so pridobljena vsa dovoljenja.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Viviana V. Kolka - RE/MAX Premium, Celje
Viviana V. Kolka

Viviana V. Kolka

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Viviana V. Kolka

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj