Vikend - Prodamo - Dobrna, Savinjska


Shramba za kmetijsko orodje - VIKEND

Dobrna, Savinjska
Na voljo bo: 23/10/2019
ID: 490281004-287
Skupno št. sob:
1
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
28
Leto gradnje
2000

Št. stranišč:
1
Kategorija zemljišča
Kmetijsko zemljišče
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V bližini Dobrne prodamo kmetijsko zemljišče z objektom za shranjevanje orodja. Iz slik lahko vidimo, da je objekt primeren tudi za krajše bivanje namenjeno počitku. Tri zemljiške parcele skupaj merijo 881 m2, jugozahodna lega pa zagotavlja veliko sonca preko celega dneva. Do centra Dobrne in zdravilišča se lahko odpravimo tudi peš.

Površina pritlične etaže meri 28 m2, zgoraj pa je prostor za skupna ležišča. Ob objektu se nahaja manjša klet – zemljanka. Na parceli je tudi vrt in nekaj sadnega drevja. Prijetno okolje za piknike.

Ugodno Prodamo!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Zoran Gregorn - RE/MAX Premium, Celje
Zoran Gregorn

Zoran Gregorn

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Zoran Gregorn

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj