Pisarna - Oddamo - Velenje, Savinjska


PISARNE V CENTRU VELENJA

 
[Cena na m2/mesec]
Velenje, Savinjska
ID: 490281003-501
Skupaj m²
27,60
Skupna velikost (m²)
27,60
Leto gradnje
1970

Nadstropje
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na frekventni lokaciji v centru Velenja oddamo poslovne prostore primerne za administrativno in drugo storitveno dejavnost. Prostori se nahajajo v 2. nadstropju in so bili lani popolnoma obnovljeni. Imajo vso potrebno instalacijsko opremo za poslovno dejavnost. Na voljo sta še 2 pisarni velikosti 27,6 in 43,9 m2. Cena najema 6,50 eur/m2/mesec+DDV.
Prostih je tudi še nekaj pisarniških prostorov v 1. nadstropju – ti so bili obnovljeni l. 2013, cena najema pa je 5,50 eur/m2+DDV.
Stroški znašajo 3 eur/m2. Varščina znaša 2 najemnini, agencijska provizija za najemnika je v višini ene najemnine. Pokličite za podrobnosti in ogled.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Center mesta
Ferkventna lokacija

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janko Movh - RE/MAX Premium, Celje
Janko Movh

Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj