Pisarna - Oddamo - Velenje, Savinjska


ODDAJA POSLOVNIH PROSTOROV V VELENJU

 
[Cena na m2/mesec]
Velenje, Savinjska
ID: 490281003-485
Skupaj m²
23,70
Skupna velikost (m²)
27
Leto gradnje
1970

Št. nadstropij
3
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na frekventni lokaciji v centru Velenja oddamo poslovne prostore primerne za administrativno in drugo storitveno dejavnost. Prostori so bili leta 2012-2013 popolnoma prenovljeni in so tudi klimatizirani. Imajo vso potrebno instalacijsko opremo za poslovno dejavnost, vključno z optiko. Na voljo sta še dve pisarni velikosti 23,7 in 28,5 m2 v 1. nadstropju. Cena najema je 5,5 eur/m2 brez DDV + stroški 3 eur/m2. Varščina znaša 2 najemnini, agencijska provizija za najemnika je v višini ene najemnine+DDV. Pokličite za ogled.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Center mesta
Ferkventna lokacija

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janko Movh - RE/MAX Premium, Celje
Janko Movh

Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj