Hiša - Prodamo - Tolmin, Primorska Severna


Hiša na čudoviti posesti na podeželju

55 Ponikve - Tolmin, Primorska Severna
ID: 490251002-425
Skupno št. sob:
5
Spalnice:
3
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
94
Velikost zemljišča (m²)
1.981
Leto gradnje
1976
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Manjša hiša na Ponikvah - Šentviška planota - na lepi posesti. Sončna lega, odprt pogled na hribovje, mir, celotna posest je stavbo zemljišče - možnosti dozidav.. Ob hiši je vrt, sadovnjak, zunanja pokrita terasa, opuščen čebelnjak, piknik prostor s kaminom. V kletni etaži je garaža, peč za centralno in rezervoar za olje. V pritličju kuhinja, jedilnica, dnevni prostor in kopalnica, balkon. V nadstropju tri spalnice in balkon. ZK urejeno, bremen prosto. Kupec ne plača provizije! Redka posest, dober nakup!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Opremljeno
Garaža
Pogled z razgledom
Vrt

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   26/08/2019
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Edvard Škvarča - RE/MAX na Goriškem
Edvard Škvarča

Edvard Škvarča

RE/MAX na Goriškem


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Edvard Škvarča

RE/MAX na Goriškem

Ulica Petra Skalarja 2
Nepremičninska družba d.o.o.

Tolmin, Primorska Severna, Slovenija
SI-5220

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj