Poslovno-stanovanjski objekt - Prodamo - Nova Gorica, Primorska Severna


Izjemo urejena lokacija nasproti SNG Nova Gorica

Nova Gorica, Primorska Severna
Na voljo bo: 08/12/2019
ID: 490371004-12
Skupaj m²
79
Skupna velikost (m²)
83
Leto gradnje
1979

Št. nadstropij
1
Nadstropje
Pritličje
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
RE/MAX ekskluzivno posreduje pri prodaji 79 m2 velikega, prijetnega pritličnega in dobro osvetljenega poslovnega prostora na atraktivni lokaciji, z velikimi steklenimi površinami in odprtim pogledom na borov gozdiček, ki bo vam in vašim zaposlenim nudil vspodbudno delovno okolje. Vhod v prostore je iz sprednje in zadnje strani. Prostor je delno pregrajen z montažnimi stenami, ki se jih po želji z lahkoto odstrani. Imeli boste na raspolago tudi svojo čajno kuhinjo in garderobo s toaletnim prostorom. Lahko dokupite tudi kletne prostore, ki imajo neposreden dostop iz pritličnega dela nepremičnine. Dokup kletnih prostorov, ki so osvetljeni tudi s svetlobniki pod stropom, bi lahko določeni dejavnosti pomenil veliko dodano vrednost. Če iščete zanimiv poslovni prostor za vašo storitveno ali trgovsko dejavnost, bi ta nakup lahko ponenil pravo priložnost za vas. Veseli bomo vašega klica.
Opis lokacije

Izjemo urejena lokacija nasproti SNG Nova Gorica v centru mesta med Qlandio in Bevkovim trgom
Opis lokacije

Izjemo urejena lokacija nasproti SNG Nova Gorica v centru mesta med Qlandio in Bevkovim trgom

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Center
Dostop za invalidski voziček
Lokacija
Moderni

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Matjaž Kočevar - RE/MAX Nova Gorica
Matjaž Kočevar

Matjaž Kočevar

RE/MAX Nova Gorica


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Matjaž Kočevar

RE/MAX Nova Gorica

Trg Edvarda Kardelja 5
Nepremičninska družba, d.o.o.

Nova Gorica, Primorska Severna, Slovenija
5000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj