Hiša - Prodamo - Sežana, Primorska Južna


Posest na Krasu

Sežana, Primorska Južna
ID: 490371004-11
Skupno št. sob:
7
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
182
Velikost zemljišča (m²)
422
Leto gradnje
1962

Št. nadstropij
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na prodaj je posest na sežanskem Krasu, v vasi Podbreže. Parcela je velikosti 422 m2, na njej stojijo trije objekti. Glavna hiša ima 92 m2 uporabne površine v dveh nadstropjih. V hiši je pet sob in kopalnica. Novejša hiša, ki se po želji prodaja tudi ločeno ima 90 m2 površine, skupaj s teraso in odprto garažo. Hiša je bila pred nedavnim popolnoma prenovljena. Tretji objekt na posesti je skedenj, ki nas ponese v pretekli čas naših prednikov in je razglašen za stavbno dediščino. Objekti stojijo na parceli v obliki črke U, pripadajoče zemljišče je v naravi dvorišče. Za hišo je kmetijsko zemljišče, ki ga je po želji možno odkupiti od soseda.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Matjaž Kočevar - RE/MAX Nova Gorica
Matjaž Kočevar

Matjaž Kočevar

RE/MAX Nova Gorica


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Matjaž Kočevar

RE/MAX Nova Gorica

Trg Edvarda Kardelja 5
Nepremičninska družba, d.o.o.

Nova Gorica, Primorska Severna, Slovenija
5000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj