Hiša - Prodamo - Komen, Primorska Južna


Prodamo bivalno kraško hišo v bližini Komna

Komen, Primorska Južna
ID: 490331001-217
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
177
Velikost zemljišča (m²)
823
Leto gradnje
1815

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodamo v osemdesetih letih obnovljeno starejšo kraško hišo v prijetni vasici v bližini Komna na Krasu.
Hiša ima čudovito južno lego na robu vasi ter vse potrebne priključke (voda, elektrika, možnost priklopa na optični kabel). Zaprto dvorišče je proti jugu odprto in nudi prekrasen pogled na kraško pokrajino prot italijanski meji. Velikost hiše z garažo in dodatno lopo je 177 m2. Leži na 823 m2 velikem zemljišču. Pred hišo je večja zelenica - vrt. Vhod na dvorišče je skozi čudovit kamnit portal (kraška “kalona”) - s kvalitetnimi masivnimi lesenimi vrati. Bivalni del predstavlja kuhinja z jedilnico oziroma dnevnim prostorom, kopalnica z wc-jem, shramba v kateri je hidrofor, hodnik s kamnitim stopniščem ki vodi v zgornje nadstropje. V nadstropju je manjši hodnik, dve spalnici in izhod na balkon (gank) iz katerega je prekrasen razgled. Zraven hiše je garaža v kateri sta tudi peč in 2500 litrska cisterna za kurilno olje, ki služita za centralno ogrevanje hiše. Zraven je še manjša lopa za vrtno orodje oz. pripročno skladišče. Hiša ima dva vodnjaka s prostornino 10 m3 in 48 m3. Pokličite na 041 695 312 za več informacij oziroma ogled.


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Opremljeno
Garaža
Pogled z razgledom
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Slavko Guštin - RE/MAX Timavus
Slavko Guštin

Slavko Guštin

RE/MAX Timavus


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Slavko Guštin

RE/MAX Timavus

Partizanska 37a
Nepremičninska družba d.o.o.

Sežana, Primorska Južna, Slovenija
SI-6210

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj