Hiša - Prodamo - Štanjel, Primorska Južna


Stara kraška domačija - Kobdilj pri Štanjelu

Štanjel, Primorska Južna
ID: 490331001-199
Skupno št. sob:
6
Spalnice:
4
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
501
Velikost zemljišča (m²)
2.744
Leto gradnje
1822

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V neposredni bližini kraškega bisera - starega Štanjela, v čudoviti kraški vasici Kobdilj prodamo 200 let staro obzidano kraško domačijo s stanovanjsko hišo in štirimi gospodarskimi poslopji. Skupna površina je več kot 500 m2, površina zemljišča je 2744 m2. V središču dvorišča je stari vodnjak, okrog pa 4 gospodarska poslopja, večja lopa in stanovanjska hiša. Hiša je delno bivalna, vendar potrebna večje prenove. Streha je bila pred nekaj leti prenovljena. V pritličju je še popolnoma ohranjena tradicionalna kraška “črna kuhinja”, kopalnica in WC, kuhinja ter večja soba. Hiša ima veliko vkopano vinsko klet primerno za hrambo vina. V nadstropju se nahajajo 3 velike sobe (spalnice ), hodnik ter stopnišče na podstrešje, kjer je možno urediti dodatne mansardne sobe ali atelje. V hiši so potrebni priključki:elektrika, voda, optika. Hiša je zelo primerna za preureditev v turistično-nastanitveni objekt. Lastniki imajo izdelane idejne načrte za preureditev, ki bi jih bodoči lastnik lahko uporabil ali po potrebi spremeni ali prilagodi. Zraven hiše je še 334 m2 velik zelenjavni vrt. Kupec ne plača provizije za posredovanje pri nakupu. Za več informacij in oglede smo vam na voljo. Pokličite 041 695 312 - Slavko Guštin.


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Opremljeno
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Slavko Guštin - RE/MAX Timavus
Slavko Guštin

Slavko Guštin

RE/MAX Timavus


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Slavko Guštin

RE/MAX Timavus

Partizanska 37a
Nepremičninska družba d.o.o.

Sežana, Primorska Južna, Slovenija
SI-6210

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj