Hiša - Prodamo - Škofije, Primorska Južna


Samostojna hiša Spodnje Škofije

Škofije, Primorska Južna
ID: 490191098-5
Skupno št. sob:
7
Spalnice:
2
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
278
Velikost zemljišča (m²)
508
Leto gradnje
2013

Št. nadstropij
3
Št. stranišč:
1
Namenska raba zemljišča
Stanovanjske površine
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Posredujemo pri prodaji samostojne hiše na lokaciji Spodnje Škofije. Zgrajena l.2013 v velikosti 278,5m2 in 508m2 zemljišča. Hiša nudi prelep pogled na mesto Koper in pa bližino avtoceste (800m).

Z svojo razporeditvijo prostorov hiša nudi prijetno družinsko bivanje z možnostjo oddaje. V pritličju z ločenim vhodom je 3 sobno stanovanje opremljeno s kuhinjo in kopalnico, ki je primerno za goste ali oddajanje v najem. Stanovanje ima tudi izhod na teraso.
Stopnice iz pritličja nas vodijo v kuhinjski prostor z jedilnico, katera je povezana z velikim dnevnim prostorom, ki nudi čudovit razgled. V dnevnem prostoru se nahaja tudi kamin, kateri v hladnih zimskih dnevih poskrbi za posebno prijetno vzdušje in dodatno toplino doma. Na hodniku se nahaja manjši garderobni prostor in prostorna shramba, ter dodatno manjše stranišče.
Mansarda hiša nam ponudi 3 sobe, katere so trenutno opremljene z spalnico, otroško sobo in pa manjši prostor, ki je lahko tudi dodatna otroška soba. Na hodniku so velike prostorne ogradne omare namenjene garderobi. Prav tako pa je v zgornjem nadstropju hiše tudi velika kopalnica z tuš kabino, ter dodatno možnostjo kopalne kadi.

Tehnične lastnosti hiše:
Stene hiše so 30cm z dodatno 16cm izolacijo katero predstavljata stiropor in stirodur. Celotna hiša nudi svetle visoke prostore v izmeri višine 2,50 – 2,80m. Okna v hiši so 3 slojna vključno z balkonskimi vrati. Na oknih so tudi zunanje rolete in komarniki. Izolacija v mansardi je steklena volna URSA debeline 20cm. Streha hiše je kovinsko izolacijski korec v opečnato rdeči barvi, ki je posebej zasnovan za primorsko regijo in s tem povezanimi vremenskimi pojavi kot npr. burja. Fasadni sistemi je silikatni omet znamke Grigolino.
Ogrevanje hiše je na toplotno črpalko znamke Fujitsu v kombinaciji voda – zrak, z talnim gretjem. Toplotna črpalka je izredno učinkovita z nizko porabo električne energije, njena prednost pa je izjemno tiho delovanje z okolju prijaznim sistemom in dolgo življenjsko dobo. Dodatno možnost ogrevanja poleg kamina v dnevnem prostoru pa nudijo tudi klime, ki so funkcionalno razporejene v vsaki etaži posebej (3x) in pa dodatna klima na zastekljenem balkonu. Klime so primerne nizko energetske in služijo tako v zimskih kot tudi poletnih dnevih.

Okolica, ki pripada hiši je v celoti ograjena, delno zasejana s travo in sadnim drevjem, ostalo pa predstavlja dvorišče oz.parkirišče. Hiša se prodaja opremljena in je vseljiva takoj oz. po dogovoru, vpisana v zemljiško knjigo.

Brez posredniške provizije za kupca.

Za več informacij in dogovor za ogled sem vam z veseljem na voljo!
Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Avt. vhodna vrata
Klet/shramba
Opremljeno
Pogled z razgledom
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Špela Černe - RE/MAX Ljubljana
Špela Černe

Špela Černe

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Špela Černe

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj