Vrstna hiša - Prodamo - Hrpelje - Kozina, Primorska Južna


PREŠNICA - hiša, vrstna

Hrpelje - Kozina, Primorska Južna
ID: 490111023-7
Skupno št. sob:
4
Skupaj m²
140
Leto gradnje
1900
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodaja se starejša, vrstna-končna hiša v Prešnici, s prekrasnim kamnitim dvoriščem ter vrtom. Vredna ogleda.

Lokacija in infrastruktura:
Naselje Prešnica spada v območje Občine Hrpelje-Kozina. Je mirna, zelena lokacija, le 3km oddaljena od centra Kozine in ponuja vse kar je potrebno za ugodno bivanje in počutje.

Opis:
Vrstna hiša je sestavljena iz 2 etaž: v pritličju hiše se nahaja kuhinja, shramba, hodnik, spalna soba, kopalnica ( wc + tuš) ter manjše lesene stopnice katere vodijo v prvo nadstropje, katero pa zajema: predprostor ter 2 večji sobi. Hiša se lahko pohvali z prijetnim kamnitim dvoriščem ter vrtom, kateri se nahaja v neposredni bližini - 54 m2.

Oprema in posebnost:
Hiša je potrebna obnove.

Dodatno:
Lastništvo in ZK stanje nepremičnine je urejeno.

Pogoj nakupa nepremičnine: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4% + DDV od pogodbene vrednosti na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti v višini 2% + DDV.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Potrebna obnove
Kamnita
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Boris Sardot - RE/MAX Obala
Boris Sardot

Boris Sardot

RE/MAX Obala


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Boris Sardot

RE/MAX Obala

Pristaniška ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Koper, Primorska Južna, Slovenija
SI-6000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj