Hiša - Prodamo - Sveti Anton, Primorska Južna


HIŠA, NOVOGRADNJA : Sv. Anton, Gregoriči

Sveti Anton, Primorska Južna
Novogradnja
ID: 490111023-25
Skupaj m²
76
Velikost zemljišča (m²)
141
Leto gradnje
2020
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Hiša se nahaja v Svetem Antonu v zaselku Gregoriči, ki je le 8 km oddaljeno od Kopra. Nepremičnina ima urejen dostop in vsa infrastruktura se nahaja na sami parceli.
Objekt je bil zaključen februarja 2020. Skupna velikost zemljišča je 141 m2, kar v naravi predstavlja 94 m2 dvorišča pred hišo in 47 m2 stavbišča. Uporabne površine stavbe v obeh etažah je 76 m2. V objektu je speljana tudi pred priprava za dve ločeni klimi (v pritličju in v prvem nadstropju).
Vgrajena so pvc vrata in okna z roletami. Objekt ima tudi balkon velikosti 6m2. Streha je lesena in fasada je izolirana z 8 cm stiroporom.
Nepremičnina je sezidana do 3. podaljšane gradbene faze, je prazna in možnost je takojšnjega prevzema. Nepremičnina je prosta bremen, ZK stanje in lastništvo je urejeno.
Po želji stranke, je možnost tudi izvedbe na ključ.

Hiša ima pridobljeno hišno številko in gradbeno dovoljenje ter plačan komunalni prispevek. Sprejemamo tudi vaše ponudbe za prodajo, ker cena ni dokončna.


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Prvi lastnik
Nova zgradba
Balkon
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Boris Sardot - RE/MAX Obala
Boris Sardot

Boris Sardot

RE/MAX Obala


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Boris Sardot

RE/MAX Obala

Pristaniška ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Koper, Primorska Južna, Slovenija
SI-6000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj