Poslovno-trgovski objekt - Prodamo - Koper, Primorska Južna


KOPER, Žusterna – poslovni prostor

Koper, Primorska Južna
ID: 490111023-12
Skupaj m²
38
Skupna velikost (m²)
38
Leto gradnje
1960
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodaja se poslovni prostor, primeren na mirno dejavnost, na zelo atraktivni in frekventni lokaciji, kateri se nahaja le 100m od morja oz. plaže. Odličen za mirno dejavnost, prodamo.

Lokacija in infrastruktura: Poslovni prostor se nahaja v Žusterni, le nekaj korakov od morja in 1,5 km od središča Kopra.

Razporeditev in lega: Nahaja se v pritličju poslovno - turističnega kompleksa. Poslovni prostor zaznamuje moderno zasnovan in urejen stil, adaptiran je bil kar dva-krat, prvič leta 2006 drugič pa leta 2018 ( tudi el. napeljava je nova).Osrednji prostor krasi neometana opečna stena, katera v sam prostor vnese toplino, imenitno teksturo ter rustikalni videz. Poslovni prostor zajema še dodatni oz. prehodni prostor, shrambo ter wc. Pred prostorom se nahaja ( nelastniška ) terasa s pogledom na plažo.V prostoru se nahaja tudi plinska peč, ki je namenjena za gretje prostorov. Za hlajenje prostorov poskrbita dve ( hladilno - grelni) klimatski napravi.Stranke poslovnega prostora lahko parkirajo na parkirišču pred poslovnim kompleksom. Prostor ponuja veliko poslovnih možnosti ( razen gostinstva).

Dodatno: Poslovni prostor je lastniško in ZK urejen ter brez bremen.

Cena ni dokončna zato sprejemamo tudi ponudbe.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Ob morju
Pogled z razgledom
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Boris Sardot - RE/MAX Obala
Boris Sardot

Boris Sardot

RE/MAX Obala


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Boris Sardot

RE/MAX Obala

Pristaniška ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Koper, Primorska Južna, Slovenija
SI-6000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj