Hiša - Prodamo - Senožeče, Primorska Južna


SENOŽEČE, center - samostojna hiša

Senožeče, Primorska Južna
ID: 490111023-1
Skupno št. sob:
3
Skupaj m²
75
Velikost zemljišča (m²)
119
Leto gradnje
1977
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodamo samostojno, pritlično stanovanjsko hišo v Senožečah, katera se nahaja na mirni lokaciji v centru vasi. Hiša je urejena in prijetna za bivanje. V ceno je vključen tudi lepo urejen in uporaben gospodarski objekt, ki se nahaja neposredno ob hiši.


Lokacija in infrastruktura: Senožeče so obcestno naselje, ki se nahaja med Divačo in Razdrtim. Kraj spada v Občino Divača. Stanovanjska hiša se nahaja v samem centru vasi Senožeče, kar pomeni da je le korak stran od vseh storitev in potreb za brezskrbno življenje.
Opis: Bivalni prostor samostojne hiše tako zajema: kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor, shrambo, hodnik in kopalnico. Pred hišo se nahaja lastniški vrt v velikosti 51 m2 in dvorišče. Ob hiši se nahaja večji gospodarski objekt v velikosti 92 m2, kateri zajema vhodni prostor, 3 sobe, prostor za shranjevanje orodja ter garažo. Stanovanje je vseljivo takoj oz. po dogovoru, ker je prazno. Dostop do nepremičnine je urejen. Hiša ima greznico.
Dodatno: Nepremičnina je lastniško in ZK urejeno, prosta vseh bremen.

Ekskluzivna prodaja.


CENA NI DOKONČNA, zato sprejemamo tudi dodatne ponudbe.
Vljudno vabljeni na ogled.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Center
Lokacija
Greznica
Samostojna garaža
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Boris Sardot - RE/MAX Obala
Boris Sardot

Boris Sardot

RE/MAX Obala


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Boris Sardot

RE/MAX Obala

Pristaniška ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Koper, Primorska Južna, Slovenija
SI-6000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj