Hiša - Oddamo - Sevnica, Posavje


HIŠA ZA ODDAJO

 
[Mesečno]
Sevnica, Posavje
ID: 490341002-508
Skupno št. sob:
7
Spalnice:
4
Št. kopalnic
3
Skupaj m²
345,90
Velikost zemljišča (m²)
3.666
Leto gradnje
1995
Parkirišča
2

Št. stranišč:
3
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
SEVNICA, ZAVRATEC, stanovanjsko hišo, z uporabno površino dela stavbe 241,4m2, površino dela stavbe 345,9m2, zgrajeno 1995, obnovljeno, kmetijski del stavbe, zgrajen l.2000, z uporabno površino dela stavbe, površino dela stavbe 30,2m2, cca 3.666 m2 zemljišča, ck talna + radiatorji, kurilno olje + sončna energija, STV, tel., kompletno opremljeno z unikatnim pohištvom po meri; notranji bazen, oddamo za mesečno najemnino 1.400,00 EUR/mesec + mesečne stroške.

Na edinstveni sončni lokaciji s čudovitim, panoramskim razgledom, sredi lepo hortikulturno urejene parcele, stoji vila, ki s svojo opremo nudi stanovalcem vse udobje vsakodnevnega bivanja, kakor tudi nadstandard v smislu oddiha in rekreacije. Za vse, ki si lahko privoščite nekaj več in ki vam veliko pomeni udobje lastnega doma. Zaradi bližine avtoceste (10 min.) primerno tudi za tiste, ki se vozite na delo v prestolnico.Oddaljenost letališč Zagreb in Ljubljane cca eno uro, golf igrišče se nahaja na Mokricah-cca 20km, na Otočcu-cca 15km, vaške gostilne na Studencu-cca 2km, na Raki-cca 5km, Buška-Škocjan-cca 5km, Zavratec-2km.Šole, vrtec, zdravstveni dom, trgovine se nahajajo v Sevnici-cca 8km.

Prodajalčev pogoj je plačilo provizije v višini 2 (dveh) mesečnih najemnin + DDV, ki se razdeli tako, da tretja oseba
( najemnik) prevzame polovico plačila za posredovanje, to je 1 (eno) mesečno najemnino. Ob sklenitvi najemne pogodbe najemnik plača varščino v višini 2(dveh) mesečnih najemnin, kar znaša 2.800,00 EUR.

Varščina
2.800 €

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Internet
Kamin
Klima
Ogrevanje
Voda
Bližina gozda
Dobra logistična povezava
Na mirni lokaciji
Naselje
Podeželje
V bližini cerkve
Kamin
Klet/shramba
Kuhinja z jedilnico
Kuhinja z jedilnim pultom
Ogrevanje na kurilno olje
Ogrevanje na trdo gorivo
Okno z razgledom
Opremljeno
Parket
Talno gretje
Obnovljeno
Stara zgradba
Zidana z opeko
Jugovzhod
Balkon
Bazen
Garaža za dva avtomobila
Gospodarsko poslopje
Greznica
Parkirišče
Pogled z razgledom
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Darja Šonc Kučič, univ.dipl.prav. - RE/MAX Most, Novo mesto
Darja Šonc Kučič, univ.dipl.prav.
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Darja Šonc Kučič, univ.dipl.prav.

RE/MAX Most, Novo mesto

Glavni trg 18
Nepremičninska družba d.o.o.

Novo mesto, Dolenjska, Slovenija
8000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj