Hiša - Prodamo - Lendava, Pomurje


Idilična hiška v slepi ulici v Čentibi

Lendava, Pomurje
ID: 490381003-55
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
46,50
Velikost zemljišča (m²)
1.070
Leto gradnje
1924

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodaja se hiša v Čentibi, ki je bila zgrajena leta 1924 kot vinska klet. Sedaj je to popolnoma obnovljena hiša z bivalno mansardo in vsemi priključki, razen kanalizacije. Obnova je bila večinoma izvedena do leta 2012, Izvedena je hidroizolacija zidov, zamenjana je streha, vgrajena so Termopan lesena okna. Fasada je dodatno izolirana (8cm).

Hiša je delno podkletena. Pred vhodom je večja pokrita terasa za druženje poleti. V pritličju je osrednji prostor kuhinja z jedilnico. Desno vstopimo v sobo, levo pa je kopalnica s tuš kabino in stopnišče do mansarde, kjer sta še dve sobi. Večja se uporablja kot dnevna soba.

Centralna kurjava je urejena preko štedilnika na drva v kuhinji. Za prehodna obdobja pa trenutno uporabljajo električne varčne radiatorje. Za hišo je zelenica z vrtnim žarom.

Zemljišče obsega 1070 m2, od tega je 277m2 stavbnega zemljišča, na pobočju pa je zasajen mladi vinograd s približno 250 trsi.

Zemljiškoknjižno urejeno in prosto bremen.

V neposredni bližini so le nenaseljene vikend hiške. Ker pa je ulica sicer naseljena, se pozimi redno čisti asfaltirana cesta mimo hiše. Do hiše ni večjih klancev.

Vsekakor hiša omogoča mirno in udobno bivanje ali oddih, zato PRIPOROČAMO ogled vsem, ki si želijo bivati na mirnem kraju, pa tudi tistim, ki potrebujejo občasen odklop od vsakdanjega .življenja.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Klet/shramba
Opremljeno
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Elizabeta Koter - RE/MAX Pomurje
Elizabeta Koter

Elizabeta Koter

RE/MAX Pomurje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Elizabeta Koter

RE/MAX Pomurje

Ulica Štefana Kovača 3
PRO-BEL, d.o.o.

Beltinci, Pomurje, Slovenija
9231

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj