Hiša - Prodamo - Turnišče, Pomurje


Prostorna hiša z gospodarskimi poslopji, Nedelica

Turnišče, Pomurje
ID: 490381003-50
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
2
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
181
Velikost zemljišča (m²)
3.716
Leto gradnje
1975

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Hiša se nahaja na koncu vasi Nedelica, zadnja v ulici, zato nudi veliko zasebnosti in odprt pogled na prekmursko ravnico. Soseska je mirna in prijetna.
Zemljišče v izmeri 3716 m2 je v celoti opredeljeno kot površine podeželjskega naselja. Za parcelo je poljska pot, zato je možen dostop do nepremičnine z dveh smeri.
Hiša je bila zgrajena leta 1975 v dveh etažah. Spodnja etaža je polklet, ki so jo v preteklosti uporabljali kot stanovanje, zdaj pa je prazna. Visoko pritličje je urejeno kot dvosobno stanovanje. Pred vhodom je manjša terasa za oddih in druženje. temu pa je namenjen tudi večji predprostor takoj ob vhodu, od koder so prehodi v kletne prostore, na podstrešje in v shrambe. Šele nato vstopimo v hodnik in bivalne prostore.
Okrog leta 2008 je bila naknadno urejena centralna kurjava na drva ter nekaj manjših obnovitvenih del. Leta 2010 pa so v delu gospodarskega poslopja takoj ob hiši uredili manjše stanovanje za invalida.
Gospodarsko poslopje je povezano s hišo, na drugi strani dovoza pa sta še dve garaži in dodatni delovni prostori ter shrambe.
Hiša je priklopljena na kanalizacijsko omrežje, vodovod in elektrika sta v mirovanju.
Vse javne institucije, trgovine in šola so v 2 km oddaljenem Turnišču. Tudi do avtocestnega priključka Turnišče je približno 2 km.
POKLIČITE za dodatne informacije in OGLED!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Na mirni lokaciji
Naselje
Podeželje
Klet/shramba
Zemljiška knjiga
Garaža
Gospodarsko poslopje
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Elizabeta Koter - RE/MAX Pomurje
Elizabeta Koter

Elizabeta Koter

RE/MAX Pomurje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Elizabeta Koter

RE/MAX Pomurje

Ulica Štefana Kovača 3
PRO-BEL, d.o.o.

Beltinci, Pomurje, Slovenija
9231

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj