Hiša - Prodamo - Črenšovci, Pomurje


Hiša z večjim gospodarskim poslopjem - Žižki

Črenšovci, Pomurje
ID: 490381003-35
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
1
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
107,80
Velikost zemljišča (m²)
2.430
Leto gradnje
1961

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodaja se starejša hiša v naselju Žižki. Na 2430 m2 veliki parceli je še večje (354m2) gospodarsko poslopje, ki je bilo zgrajeno pozneje, po letu 1971.

V delu gospodarskega poslopja, ki je povezan s hišo, je bilo leta 2002 urejeno manjše stanovanje s kuhinjo, kopalnico, sobico in večjo sobo s posebnim vhodom za družabne dogodke. Prostori so bili v celoti prenovljeni, vgrajena so PVC okna. Ta del ima urejeno tudi talno gretje, sicer pa se hiša v celoti ogreva preko centralnega sistema na trda goriva.

Posebnost hiše je dobro ohranjena krušna peč z umetelno izdelanimi "pečnicami". Je pa hiša potrebna popolne prenove. Podstrešje je visoko, z veliko stojne višine, zato je možno urediti dodatne mansardne sobe.

Ostali del gospodarskega poslopja zajema še "gümlo", klet, dve garaži, hleve in večje poslopje, ki ga je mogoče uporabiti tudi za skladišče.

Vse javne ustanove so v 800 m oddaljenih Črenšovcih, do avtocestnega priključka pri Turnišču pa je približno 6 km.


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Naselje
Podeželje
Krušna peč
Zemljiška knjiga
Garaža
Potrebna prenove

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Elizabeta Koter - RE/MAX Pomurje
Elizabeta Koter

Elizabeta Koter

RE/MAX Pomurje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Elizabeta Koter

RE/MAX Pomurje

Ulica Štefana Kovača 3
PRO-BEL, d.o.o.

Beltinci, Pomurje, Slovenija
9231

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj