Poslovno-trgovski objekt - Prodamo - Mala Nedelja, Pomurje


Ugoden nakup objekta za poslovno dejavnost

Mala Nedelja, Pomurje
Bila v uporabi
ID: 490381002-81
Skupaj m²
177,20
Velikost zemljišča (m²)
672
Skupna velikost (m²)
177,20
Leto gradnje
1998

Št. nadstropij
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodamo poslovne prostore v Mali Nedelji, na naslovu Mala Nedelja 21, kjer je do nedavnega poslovala pošta 9243 Mala Nedelja. Prostori so prazni. Gre za poslovne prostore v pritličju in kleti poslovno stanovanjske stavbe z urejenim katastrskim vpisom. Stavba je etažno razdeljena. Prodajamo posamezni del št. 1 v stavbi št. 302 k.o. 252 Bučkovci (ID znak del stavbe 252-302-1), v izmeri 177,20 m2. Stavba stoji na parceli št. 97/2 k.o. 252 Bučkovci v izmeri 672 m2, ki je splošni skupni del stavbe v etažni lastnini. Parcela predstavja zemljišče pod stavbo, dovoz, parkirišče in dvorišče ob stavbi. Gre za stavbo zgrajeno leta 1998. Prostori obsegajo prostor za stranke v izmeri 24,0 m2, delovne površine v izmeri 36,2 m2, dva ločena delovna prostora v izmeri 37,0 m2 s skupnim hodnikom im in sanitarijami ter prostore v kletni etaži v izmeri 69,0 m2. Dostop je urejen preko dveh ločenih vhodov. Poslovni prostori so delno opremljeni s pohištveno opremo. Ogrevanje prostorov je centralno, na kurilno olje. Lastništvo poslovnih prostorov oz. etažnega dela št. 1 je urejeno in je v lasti Pošte Slovenije. Na poslovnih prostorih imajo predkupno pravico ostali etažni lastniki. Prodajna pogodba bo sklenjena pod razveznim pogojem uveljavljanja predkupnih pravic. Nepremičnina se prodaja po načelu videno kupljeno.
Poslovni prostori se nahajajo v območju površin podeželjskega naselja in so namenjeni poslovni in obrtni dejavnosti.
Ogledi nepremičnine so možni v navzočnosti agenta in sicer po dogovoru. Za oglede je potrebna predhodna najava na elektronski naslov davorin.puhar@re-max.si.

Prodaja ni predmet obdavčitve z DDV. Davek na promet nepremičnin ni zajet v prodajno ceno. Davek na promet nepremičnin plača kupec.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Dobra logistična povezava
Podeželje
V bližini avtobusne postaje
V bližini cerkve
V bližini šole
Ogrevanje na kurilno olje
Dostop za invalidski voziček
Lokacija
Zemljiška knjiga

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Davorin Puhar - RE/MAX Pomurje
Davorin Puhar

Davorin Puhar

RE/MAX Pomurje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Davorin Puhar

RE/MAX Pomurje

Ulica Štefana Kovača 3
PRO-BEL, d.o.o.

Beltinci, Pomurje, Slovenija
9231

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj