Stanovanje - Prodamo - Lendava, Pomurje


Lendava mansardno stanovanje

Lendava, Pomurje
ID: 490381002-71
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
47,70
Leto gradnje
1988

Št. nadstropij
2
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V bližini centra idiličnega mesta Lendava, se nahaja v drugem nadstropju poslovno stanovanjskega objekta, zgrajenega leta 1988, svetlo, mansardno 2 sobno stanovanje, v skupni izmeri 47,70 m2 površine, h kateremu pripada tudi klet/shramba. Funkcionalno razporejeno stanovanje sestavljajo: hodnik s predprostorom, otroška soba, kopalnica, WC, kuhinja z jedilnico ter dnevna soba. Tla prekrivajo laminati, parket in keramika, okna so PVC termopan, ogrevanje centralno na mestni plin (samostojni števec), vsi instalacijski priključki aktivni, klima. Oprema po dogovoru, v glavnem pa je vsa vključena v ceno. Parkirno mesto je pred zgradbo ali v neposredni bližini. Vzhodna lega prinaša jutranje sonce, skozi strešna okna pa je mogoče ujeti tudi popoldanskega. Zelo priporočamo, saj so vse institucije (šola, vrtec, občina, ZD, lekarna), trgovine za nujne potrebščine in ostalo v neposredni bližini. Stanovanje je vseljivo takoj! POKLIČITE ZA OGLED IN SE PREPRIČAJTE O VSEH PREDNOSTIH!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Kabelski priključek
Kanalizacija
Klima
Voda
Dobra logistična povezava
Kuhinja
Opremljeno
Lokacija
Zemljiška knjiga
Sodobna
Zidana z opeko
Dovoljeno parkiranje

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Davorin Puhar - RE/MAX Pomurje
Davorin Puhar

Davorin Puhar

RE/MAX Pomurje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Davorin Puhar

RE/MAX Pomurje

Ulica Štefana Kovača 3
PRO-BEL, d.o.o.

Beltinci, Pomurje, Slovenija
9231

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj