Gostilna/bar/pub - Prodamo - Ljutomer, Pomurje


Atraktivna lokacija

Ljutomer, Pomurje
Bila v uporabi
Na voljo bo: 01/10/2019
ID: 490381001-61
Skupaj m²
624
Velikost zemljišča (m²)
1.266
Skupna velikost (m²)
624
Leto gradnje
1960

Št. nadstropij
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodajamo gostinski lokal s prenočišči na atraktivni lokaciji.

Gostinski lokal se nahaja ob vstopu v center mesta Ljutomer, v neposredni bližini znanih trgovskih centrov ter proizvodnih obratov in gimnazije.
Lokal je bi izgrajen v letu 1960 in v celoti obnovljen v obdobju od leta 2015 dalje. Po Gurs-u meri 624 m2. K lokalu spada še zunanja terasa ob vhodu ter parkirišča.

Ob vstopu v lokal nas pozdravi domačnost in pristnost gostinskega lokala, kjer se že na daleč vidi, da so lastniki v gradnjo in opravljanje dejavnosti dali ne samo svoje znanje in sposobnosti ampak tudi kot radi rečemo, del sebe.
Gostinski lokal je razdeljen na dva dela: gostilniški z osrednjo sobo s šankom, dva večja prostora za druženje in prehrano, ter prehodom v prostor za zaključene družbe - vse skupaj s prelepim pogledom na okolico. Drugi del predstavlja kavarniški del z zunanjo teraso. V zgornjih prostorih pa se nahajajo prenočišča za goste.

Gostinski lokal je bil dobro vpeljan in znan daleč naokoli. Lokal trenutno ni v obratovanju in čaka na dobro poslovno idejo in ponoven zagon.
Samo resne interesente vabimo, da si rezervirajo termin za ogled!
Priporočamo nakup objekta!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Center
Dobra logistična povezava
Dostop za invalidski voziček
Lokacija
Obnovljeno
Zidana z opeko
Dovoljeno parkiranje

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   08/10/2015
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Vodja agencije - Lidija Belovič - RE/MAX Pomurje
Lidija Belovič

Lidija Belovič

RE/MAX Pomurje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Lidija Belovič

RE/MAX Pomurje

Ulica Štefana Kovača 3
PRO-BEL, d.o.o.

Beltinci, Pomurje, Slovenija
9231

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj