Hiša - Prodamo - Gornja Radgona, Pomurje


Primerno za večjo družino

Gornja Radgona, Pomurje
ID: 490381001-60
Skupno št. sob:
7
Spalnice:
3
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
190,30
Velikost zemljišča (m²)
936
Leto gradnje
1973

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodamo večjo stanovanjsko hišo, po podatkih GURS-a skupne površine 190,30 m2. Hiša se nahaja na obrobju naselja, na mirni in sončni legi. Lahko dostopen teren omogoča razgled po okolici in hkrati zasebnost domačega okolja. Prostori v hiši so praktično razporejeni ter izredno svetli.
Pred hišo je velik prostor za parkiranje avtomobilov, na drugi strani hiše pa se nahaja mirna oaza za sproščanje - sončna terasa s prostorom za bazen, miza pod krošnjo drevesa, ki nudi potrebno senco, lepo vzdrževan zelenjavni vrt v visokih gredah, hišo pa obkroža lepa cvetlična zasaditev. Okolica je zelo skrbno in premišljeno urejena.
Velika prednost hiše je lokacija, saj se nahaja v naselju Police, v bližini Gornje Radgone, kjer je vsa potrebna infrastruktura: vrtec, šola, trgovina, cerkev, zdravstveni dom, kulturni dom,...
Opis
Hiša je zgrajena 1973, je medetažna (klet, pritličje ter 2 medetaži). Zemljišče predstavlja urejena zelenica, velikosti 936 m2 .
•     V kleti se nahaja kurilnica, pralnica, shramba, prostor za druženje ter izhod na vrt in teraso,
•     pritličje obsega hodnik, ki nudi dostop v sobo za likanje, neposredno v garažo in v klet ter prvo medetažo,
•     v prvi medetaži se nahaja lepa in prostorna dnevna soba z izhodom na balkon, kuhinja z jedilnico, kopalnica, dnevni WC,.
•     v drugi medetaži se nahaja spalnica, dve otroški sobi ter manjša dnevna soba z izhodom na balkon
Hodniki in stopnišče so v izvedbi masivnega lesa, kuhinja in vsi ostali prostori pa imajo na tleh položen laminat. V kopalnici in toaletnih prostorih je položena kvalitetna keramika.
Parkirno mesto/garaža
Parkiranje pred hišo omogoča parkiranje najmanj 4 vozil.
Priključki in ogrevanje
Ogrevanje je s centralno pečjo, za kurjavo se uporabljajo lesni peleti. Fasada je Demit, okna PVC s plinsko polnitvijo, z roletami Alu s poliuretanskim polnilom izdelovalca Satler. Urejeni so komunalni priključki: elektrika, vodovod, in CTV z internetom, telefon. Ostalo
Hiša je zemljiško knjižno urejena!
Lokacija in infrastruktura
V razdalji cca. 2 km se nahaja vsa potrebna infrastruktura (vrtec, osnovna šola, trgovina, cerkev, kulturni dom, zdravstveni dom, pošta,…).
Lokacija in umeščenost hiše v mirni del naselja, hkrati pa hiter dostop do centra Gornje Radgone in bližnje AC ter avstrijske meje, skrbnost pri vzdrževanja hiše in okolice, so prednosti, ki vas bodo prepričale. Hišo priporočamo vsem, ki želijo svoji družini nuditi sobivanje z naravo, hkrati pa cenijo udobje in mir.
PRIPOROČAMO.
Vabimo vas, da nas pokličete za več informacij ali za dogovor za ogled.Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Voda
Dobra logistična povezava
Na mirni lokaciji
Naselje
Klet/shramba
Kuhinja z jedilnico
Pralnica
Lokacija
Prenovljena
Zidana z opeko
Balkon
Garaža
Parkirišče
Pogled z razgledom
Vrt

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   27/08/2015
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Vodja agencije - Lidija Belovič - RE/MAX Pomurje
Lidija Belovič

Lidija Belovič

RE/MAX Pomurje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Lidija Belovič

RE/MAX Pomurje

Ulica Štefana Kovača 3
PRO-BEL, d.o.o.

Beltinci, Pomurje, Slovenija
9231

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj