Zazidljivo zemljišče - Prodamo - Ljutomer, Pomurje


Čudovit razgled za vašo hišo

Ljutomer, Pomurje
ID: 490381001-46
Skupaj m²
967
Namenska raba zemljišča
Stanovanjske površine
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na enkratni lokaciji, v samem osrčju kraja Radomerja, prodajamo zazidljivo zemljišče (po GURS-u opredeljeno kot površine podeželskega naselja) v velikosti 967 m2, s čudovitim in enkratnim razgledom na okoliško razgibano pokrajino Prlekije.

Zelo dobra lokacija za gradnjo hiš v mirni podeželski soseski, kjer ljudje še lahko uživajo v naravi, v Krajinskem parku ljutomerski ribniki in v bližini jeruzalemskih goric. Od mesta Ljutomer oddaljeno slabe 4 kilometre.

Možen je nakup še dodatnega večjega zemljišča (tudi zazidljivega) - v velikosti 8903 m2! Priporočamo potencialnim investitorjem za izgradnjo večih individualnih hiš, modernih, klasičnih in drugih oblik!Priporočamo ogled in nakup!Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Na mirni lokaciji
Podeželje
Lokacija
Zemljiška knjiga
Pogled z razgledom
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Vodja agencije - Lidija Belovič - RE/MAX Pomurje
Lidija Belovič

Lidija Belovič

RE/MAX Pomurje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Lidija Belovič

RE/MAX Pomurje

Ulica Štefana Kovača 3
PRO-BEL, d.o.o.

Beltinci, Pomurje, Slovenija
9231

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj