Stanovanje - Prodamo - Maribor, Podravje


SVEŽE IN UREJENO DVOSOBNO OPREMLJENO STANOVANJE S

Maribor, Podravje
ID: 490321056-55
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
58
Leto/Mesec gradnje
1962/11

Št. nadstropij
4
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na levem bregu Drave, k.o. Koroška vrata prodamo 2-sobno stanovanje z lepim razgledom. Objekt je bil zgrajen v letu 1962. Leta 2014 je bila obnovljena streha, nova fasada, prebarvani so bili hodniki in v kleti položena nova keramika, balkoni so bili zazidani do zakonsko predpisane višine 90 cm.

Tudi samo stanovanje je bilo v celoti prenovljeno: nova električna in vodovodna napeljava, stene, obnovljena in povečana kopalnica, nova okna PVC-AJM opremljena z zunanjimi ALU žaluzijami ( v spalnici opremljena z notranjimi žaluzijami ), balkonska vrata z notranjimi žaluzijami, nova vhodna vrata- odklepanje s kartico ali ključem, obnovljen parket, nova klima naprava avgusta 2019.

Talne obloge: klasični parket, keramika v kopalnici in na balkonu.

Stanovanje se nahaja v 3 nadstropju objekta, brez dvigala, vsi prostori vključno z balkonom so orientirani na jugo-zahod. Sončna lega.

Stanovanje obsega: predsobo, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, spalnico, kopalnico s straniščem, balkon. Stanovanju pripada tudi klet. Na voljo je tudi uporaba skupne kolesarnice in še enega prostora, kjer je bila nekoč pralnica. Stanovanje meri 58 m2 , uporabna površina 53 m2 (vir GURS).

Ogrevanje je urejeno iz kotlovnice, ki je skupna za 4 bloke. Na radiatorjih so vgrajeni delilniki toplote, lasten števec za porabo vode ter elektrike. V kopalnici je tudi nov plinski bojler za ogrevanje vode, plin za kuhanje.

Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno: kuhinja z vsemi aparati, opremljena kopalnica s sušilnim in pralnim strojem in vsa oprema, ki je narejena iz masivnega lesa in po meri (vgradne omare so v spalnici, na balkonu, v predsobi in kopalnici) ali pa po dogovoru s kupcem.

Pred stanovanjem je avtobusna postaja. Parkirni prostori so vedno na voljo pred oz. v bližini bloka.

Okolica je mirna, zato priporočamo nakup stanovanja ljudem, ki si želijo živeti hkrati v bližini centra mesta in uživati v naravi (Kamniški drevored, Kalvarija,…).

Stanovanje bo vseljivo jeseni 2020, možen je tudi drugačen dogovor.

Res priporočamo ogled !

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Internet
Kabelski priključek
Klima
Plin
Dobra logistična povezava
Na mirni lokaciji
Pogled na hribe/gorovje
Pogled na planine
V bližini parka
V bližini šole
Klet/shramba
Okno z razgledom
Opremljeno
Pod - parket
Lokacija
Obnovljeno
Prenovljena
Zemljiška knjiga
Jugozahod
Balkon
Dovoljeno parkiranje
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   20/12/2018
Energijska učinkovitost: 62,00 kWh/m2 na leto
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Dino Jerman - RE/MAX Avenija Maribor
Dino Jerman

Dino Jerman

RE/MAX Avenija Maribor


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Dino Jerman

RE/MAX Avenija Maribor

Glavni trg 3
Trg Leona Štuklja 12

Maribor, Podravje, Slovenija
SI-2000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj