Industrijski objekt - Prodamo - Maribor, Podravje


POTREBUJETE VEČJI POSLOVNI KOMPLEKS OB OBVOZNICI ???

Maribor, Podravje
Prenovljena
Na voljo bo: 12/12/2019
ID: 490321056-53
Skupaj m²
3.712
Velikost zemljišča (m²)
3.712
Skupna velikost (m²)
900
Leto/Mesec gradnje
2014/11

Št. nadstropij
1

Zgradba ob cesti
1
Namenska raba zemljišča
Poslovna cona
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Poslovna priložnost !!!
Takoj ob izvozu zahodne obvoznice v Mariboru ( industrijska cona Studenci ) prodamo velik poslovni kompleks, ki po podatkih GURS stoji na zemljišču velikosti 3.712 m2 ter je dostopen tudi za večja tovorna vozila.

Poslovni kompleks sestavljajo :
1.Upravna stavba – zgrajena leta 2014, etažnosti P+N , v skupni velikosti cca 100 m2. Stavba je klimatizirana, centralno ogrevanje, demit fasada ( 10 cm), stavbno pohištvo AJM (PVC, zunaj ALU). V pritličju se nahaja pisarna, čajna kuhinja, sanitarije, shramba ter dodaten prostor, ki lahko služi npr. kot salon za predstavitev izdelkov,… V prvem nadstropju se nahaja večja pisarna, čajna kuhinja, sanitarije ter hodnik. Zelo reprezentančna stavba.

2.Popolnoma adaptirana hala leta 2014 (leto gradnje 1960) v velikosti cca 350 m2, ki je v pritličju povezana z upravno stavbo. Hala ima lastno ogrevanje, fasada demit 10 cm, stavbno pohištvo AJM. Strešna kritina – pločevina z izolacijo, v strehi so vgrajena strešna okna, ki omogočajo naravno svetlobo. Halo je možno izkoristiti v proizvodne namene (vsi priključki), lahko tudi kot skladišče, prireditveni prostor,…

3.Hala zgrajena leta 1960, ki je potrebna renoviranja, v velikosti cca 350 m2. Halo je takoj možno uporabiti kot skladišče, saj je prostor suh.

4.Lesen nadstrešek v velikosti cca 200 m2, povezan z halo pod št. 3. Možna uporaba kot pokrito parkirišče, zunanji skladiščni prostor,…

5.Samostojen objekt (hala, skladišče, mehanična delavnica,…) v celoti renoviran leta 2014, velikosti cca 80 m2. Strešna kritina – opeka, demit fasada 10 cm, okna in vrata PVC – AJM. Vsi priključki za poslovno dejavnost v objektu.

Poslovni kompleks je pod videonadzorom, varovan ter v celoti ograjen.
Za poslovni kompleks je bilo izdano pravnomočno gradbeno ter uporabno dovoljenje.
Pravni status je urejen, nepremičnina je prosta bremen ter vpisana v ZK.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Opremljeno
Varnostni sistem
Garaža

Glavni vir ogrevanja

Plin
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Dino Jerman - RE/MAX Avenija Maribor
Dino Jerman

Dino Jerman

RE/MAX Avenija Maribor


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Dino Jerman

RE/MAX Avenija Maribor

Glavni trg 3
Trg Leona Štuklja 12

Maribor, Podravje, Slovenija
SI-2000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj