Dvojček hiša - Prodamo - Pesnica, Podravje


MODERNO ZASNOVAN POPOLNOMA DOKONČAN DVOJČEK V OBJEMU SONCA IN NARAVE

Pesnica, Podravje
Novogradnja
Na voljo bo: 29/10/2019
ID: 490321056-51
Skupno št. sob:
5
Spalnice:
4
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
233,90
Velikost zemljišča (m²)
360
Leto gradnje
2014

Št. nadstropij
2
Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodamo moderno zasnovan dvojček za mlade in mlade po srcu.
Lokacija omogoča odmik od mestnega vrveža, obenem pa se nahaja samo 6 minut oddaljena od strogega centra Maribora, prav tako je avstrijska meja samo 10 minut stran.
Nepremičnina se nahaja v stanovanjski soseski 20 – ih hiš, soseska je lepo urejena in predstavlja zaokroženo celoto, je varna in prijetna za bivanje. V bližini sta šola in vrtec, trgovina ter zdravstveni dom.
Dvojček je orientiran proti jugu in je cel dan obsijan z soncem.

Obsega 233,9 m2 površine, na parceli velikosti 360 m2, parkirni prostor za dva avtomobila je urejen v garaži.

Dvojček obsega klet, pritličje in prvo nadstropje. V kleti se nahajajo veliki kletni prostori ter garaža za dva avtomobila. Pritličje obsega sledeče bivalne prostore: predsoba iz katere se prehaja v velik skupni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. Izhod na teraso ali balkon. Kopalnica z wc-jem. Talna obloga je kamen. V prvo nadstropje vodi stopnišče, tu se nahajajo štiri spalnice, kabinet in kopalnica z wc-jem ter dva balkona. Po tleh je položen parket, v kopalnicah je keramika.
Temelji hiše, garaža in kletni prostori so betonske izvedbe, tako zunanje kot notranje stene objekta pa so zidane z opeko. Streha je enokapnica, kritina Decra.
Celotna fasada je izolirana s toplotno izolacijo debeline 15 cm in zaključnim ometom. Na zunanjem stopnišču, terasah in balkonih je položen naravni kamen, balkoni in terasa nad garažo so ograjeni. Okolica hiše je delno tlakovana, delno travnata.
Okna so PVC izvedbe z trojnim Termopanom.
Objekt je priključen na javno električno, vodovodno, kanalizacijsko in telekomunikacijsko omrežje.
Ogrevanje je talno, s toplotno črpalko zrak-voda.

DVOJČEK JE POPOLNOMA DOKONČAN – ZANJ JE IZDANO UPORABNO DOVOLJENJE, kar pomeni, da je možna takojšnja vselitev – NA KLJUČ.

Celovito zaokrožena soseska omogoča tako zasebnost, varnost kot tudi sproščeno druženje z sostanovalci.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Pogled na hribe/gorovje
Klet/shramba
Garaža
Pogled z razgledom
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Dino Jerman - RE/MAX Avenija Maribor
Dino Jerman

Dino Jerman

RE/MAX Avenija Maribor


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Dino Jerman

RE/MAX Avenija Maribor

Glavni trg 3
Trg Leona Štuklja 12

Maribor, Podravje, Slovenija
SI-2000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj