Poslovno-stanovanjski objekt - Prodamo - Orehova vas, Podravje


POSLOVNA PRILOŽNOST - LOKAL TER HIŠA NA GRADBENEM ZEMLJIŠČU VELIKOSTI 2.549 m2

Orehova vas, Podravje
Prenovljena
Na voljo bo: 29/08/2019
ID: 490321056-45
Skupaj m²
250
Velikost zemljišča (m²)
2.549
Skupna velikost (m²)
372
Leto/Mesec gradnje
1965/05
Parkirišča
20

Sedanja uporaba:
gostinski lokal
Kategorija zemljišča
Zemljišče za pozidavo
Namenska raba zemljišča
Poslovna cona
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na atraktivni lokaciji v Hotinji vasi prodamo gostinski lokal, stanovanjsko hišo ter garažo. Objekti stojijo na večjem zemljišču velikosti 2.549 m2 (vir GURS) . Lokacijo je možno izkoristiti za poslovne objekte, nudi pa tudi možnost za gradnjo vrstnih hiš, dvojčkov ali razkošne samostojne hiše.

Gostinski objekt s spremljajočimi prostori je v obratovanju, možnost podaljšanja pogodbe z najemnikom ali začetek samostojne dejavnosti. Hiša je potrebna obnove, vendar primerna za ureditev dveh stanovanj, prav tako obstaja možnost izdelave sob in oddajanje v najem (Booking,…) Nepremičnina je zanimiva tudi kot investicija za gradnjo manjšega novega naselja, v primeru, da se obstoječi objekti odstranijo.

Gostinski objekt velikosti 250 m2 (vir GURS) obsega dve večji gostinski sobi, šank sobo, sanitarije, teraso, kuhinjo s shrambo, pisarno, manjši dnevni prostor in kurilnico ter ostale spremljajoče prostore.
Hiša velikosti 122 m2 (vir GURS) obsega v pritličju kuhinjo z jedilnico, dve sobi in kopalnico z wc, v mansardi dve sobi, manjšo kuhinjo, shrambo in teraso.
V ceni je tudi samostoječa garaža velikosti cca 28 m2.

Objekti so v relativno dobrem stanju (glede na starost) , vendar pa vseeno potrebni določene osvežitve ali predelave, skladno z poslovno idejo novega lastnika. Objekti so bili zgrajeni med leti 1965 in 1967.
Zemljišče meri 2.549 m2 površine in je v celoti stavbno zemljišče (osrednje območje centralnih dejavnosti) . Je ravno in na sončni legi, parcele tvorijo zaokroženo celoto.

Ob glavni cesti je urejeno večje asfaltirano parkirišče
Nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo in je praktično takoj vseljiva. Obstaja možnost menjave za stanovanje z doplačilom kupca za navedeno nepremičnino.Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Dobra logistična povezava
V bližini avtoceste
V bližini letališča
Opremljeno
Lokacija
Hiša z mansardo
Več nadstropna hiša
Garaža
Gospodarsko poslopje
Parkirišče
Samostojna garaža
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Dino Jerman - RE/MAX Avenija Maribor
Dino Jerman

Dino Jerman

RE/MAX Avenija Maribor


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Dino Jerman

RE/MAX Avenija Maribor

Glavni trg 3
Trg Leona Štuklja 12

Maribor, Podravje, Slovenija
SI-2000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj