Hiša - Prodamo - Maribor, Podravje


Moderna in atraktivna stanovanjska hiša ZGORNJE RADVANJE

Zgornje Radvanje - Maribor, Podravje
Bila v uporabi
Na voljo bo: 02/08/2019
ID: 490321056-39
Skupno št. sob:
6
Spalnice:
4
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
224
Velikost zemljišča (m²)
463
Leto/Mesec gradnje
2000/11
Parkirišča
3

Št. nadstropij
1
Št. stranišč:
1
Kategorija zemljišča
Zemljišče za pozidavo
Namenska raba zemljišča
Stanovanjske površine
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na krasni lokaciji pod Pohorjem prodamo samostojno družinsko hišo, zgrajeno leta 2000, ki po podatkih GURS meri 224 m2 neto tlorisne površine in stoji na parceli velikosti 463 m2. Parcela je ravna, pravokotne oblike in v celoti ograjena. Zelenica okrog hiše je skrbno vzdrževana in urejena ter zasajena z različnim okrasnim drevjem in grmičevjem. Lokacija je mirna, okoliške hiše so delno novogradnje, delno pa skrbno vzdrževane novejše hiše. Zasnova je P + visoka M. Za izgradnjo hiše so bili uporabljeni kvalitetni materiali.

Razporeditev prostorov: pritličje - predprostor, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso, spalnica, otroška soba, kopalnica, ločen WC, kurilnica. Zgornja etaža (visoka mansarda) vsebuje ogromen urejen dnevni prostor, poleg sta na vsaki strani še dve sobi, ki ju je možno finalizirati po lastnih željah.

Ogrevanje je urejeno centralno na trdo gorivo, možnost vgraditve plinske peči (priklop na zemeljski plin je v hiši v kurilnici). V dnevni sobi je gretje možno tudi s kaminom.

Dvorišče pred hišo je tlakovano, ob hiši se nahaja tudi nadstrešek za en avtomobil, dva avtomobila sta lahko pred hišo. Lokacija nepremičnine je izvrstna - bližina vse infrastrukture in Pohorske vzpenjače. Hiša zaradi svoje funkcionalnosti nudi kvalitetno bivanje družine, lahko pa je idealen dom tudi za dva, ki si želita komoditete ter bližino mesta.
Hiša se prodaja delno opremljena (kuhinja v kompletu s stroji) in je takoj vseljiva.

Infrastruktura: vrtec, šola, zdravstveni dom, lekarna, trgovine in ostala infrastruktura v neposredni bližini.
Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo.

Zanimiva lokacija tik pod Pohorjem, dobra priložnost, priporočam nakup.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Pogled na hribe/gorovje
Opremljeno
Pogled z razgledom
Vrt

Glavni vir ogrevanja

Drugo

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   06/10/2017
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Dino Jerman - RE/MAX Avenija Maribor
Dino Jerman

Dino Jerman

RE/MAX Avenija Maribor


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Dino Jerman

RE/MAX Avenija Maribor

Glavni trg 3
Trg Leona Štuklja 12

Maribor, Podravje, Slovenija
SI-2000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj