Stanovanje - Prodamo - Maribor, Podravje


STANOVANJE – PENTHOUSE - ZNIŽANO !!!

Zgornje Radvanje - Maribor, Podravje
Na voljo bo: 25/06/2019
ID: 490321056-32
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
71,50
Leto/Mesec gradnje
2002/11

Št. nadstropij
3
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
ZNIŽANO IZ 127.000 € NA 119.000 € !!!

Prodamo razgibano moderno stanovanje – PENTHOUSE - v srcu dogajanja pod Pohorjem. Nahaja se v mansardi 3 nadstropnega bloka, zgrajenega leta 2002, blok je vzdrževan in je praktično še novogradnja (10 stanovanjskih enot). V mansardi se nahajata samo dve stanovanji, ki sta ločeni z hodnikom, diskretnost je zagotovljena. Okolica je lepo urejena, parkirni prostori se nahajajo okoli objekta.
Dvosobno stanovanje meri 71,5 m2 (vir GURS), obsega dnevni prostor, ki vključuje kuhinjo, spalnico, kopalnico s sanitarijami in veliko lastniško teraso v izmeri 21,60 m2 (vir GURS) , prav tako lahko lastnik uporablja še preostanek terase. S terase se razprostira čudovit pogled na Pohorje in okolico, terasa ponuja popolno zasebnost, daje dimenzijo dnevne sobe v naravi, na njej je možno urediti tudi bazen in jacuzzi. Pred vhodom v stanovanje in na teraso se nahaja velik svetel predprostor (cca 25 m2), ki je opredeljen kot skupni del, vendar ga v praksi lahko uporablja le lastnik stanovanja, saj je preko njega urejen tudi dostop do terase. V kletnih prostorih stanovanju pripada še shramba v velikosti 5,70 m2 (vir GURS). Ogrevanje je urejeno preko lastne plinske peči – centralna kurjava, lasten števec za vodo in elektriko. Nizki obratovalni stroški (cca 100 €/mesec).
V neposredni bližini objekta se nahaja vsa infrastruktura (banka, pošta, avtobus, trgovski centri,…), Pohorje z pohorsko vzpenjačo je le minutko stran, stanovanje nudi zasebnost, obenem pa se nahaja v centru vsega turističnega dogajanja pod Pohorjem.
Nepremičnina je zaradi lokacije in razgibanosti primerna za mlade in mlade po srcu, zaradi izjemne lokacije je lahko tudi dobra investicijska priložnost.


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

ADSL
Internet
Kabelski priključek
Klima
Plin
Plin - ogrevanje
Dobra logistična povezava
Pogled na hribe/gorovje
Pogled na planine
Zasebno
Klet/shramba
Kuhinja
Opremljeno
Plinska peč
Lokacija
Zemljiška knjiga
Moderni
Sodobna
Jugozahod
Pogled z razgledom
Stekleni strop

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Dino Jerman - RE/MAX Avenija Maribor
Dino Jerman

Dino Jerman

RE/MAX Avenija Maribor


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Dino Jerman

RE/MAX Avenija Maribor

Glavni trg 3
Trg Leona Štuklja 12

Maribor, Podravje, Slovenija
SI-2000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj