Stanovanje - Prodamo - Maribor, Podravje


GARSONJERA ŽITNA ULICA MARIBOR

Maribor, Podravje
ID: 490321055-48
Skupno št. sob:
1
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
31
Leto gradnje
2007

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na Taboru, v Žitni ulici prodamo opremljeno garsonjero, ki se nahaja v 2. nadstropju večstanovanjskega objekta. Garsonjera se nahaja v neposredni bližini izobraževalnih ustanov (Fakulteta za zdravstvene vede, Izobraževalni center Piramida Maribor, II. gimnazija Maribor, Srednja šola za oblikovanje, Srednja zdravstvena in kozmetična šola). Nedaleč stran je UKC Maribor in ZD Tabor. Velikost garsonjere je 31 m2 s pripadajočo kletjo v velikosti 1,5 m2.

Garsonjera zajema: dnevno-spalni prostor s kuhinjo, jedilno mizo, prostorno kopalnico s sanitarijami, klet. Garsonjera se prodaja z opremo, ki je v njej, razen večje postelje Talne obloge: laminat v dnevno-spalnem delu, v delu kuhinje in v kopalnici keramika. V stanovanju so vgrajena okna-PVC z dvoslojnim termopan steklom, notranje žaluzije.

Stanovanje je orientirano na jugozahod, zahod in severozahod, stroški bivanja so nizki, ogrevanje je urejeno z etažno plinsko pečjo. Stanovanje je prazno in takoj vseljivo.

Priporočamo, tudi za investicijo. Uporaben tloris, blizu centra mesta in blizu parka Magdalena, odlično izhodišče za športne aktivnosti (bližina športnega parka Tabor), zelo dobre logistične povezave do vznožja Pohorja.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Internet
Kabelski priključek
Kanalizacija
Plin - ogrevanje
Voda
Dobra logistična povezava
Naselje
Pogled na hribe/gorovje
Pogled na planine
V bližini avtobusne postaje
V bližini bolnice
V bližini javnega transporta
V bližini šole
V bližini trgovskega centra
V bližini želežniške postaje
Klet/shramba
Kuhinja
Opremljeno
Plinska peč
Lokacija
Prvi lastnik
Zemljiška knjiga
Jugozahod

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Milan Kukovič - RE/MAX Avenija Maribor
Milan Kukovič

Milan Kukovič

RE/MAX Avenija Maribor


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Milan Kukovič

RE/MAX Avenija Maribor

Glavni trg 3
Trg Leona Štuklja 12

Maribor, Podravje, Slovenija
SI-2000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj