Hiša - Prodamo - Marjeta na Dravskem polju, Podravje


Lepa stanovanjska hiša z večnamenskim prostorom

Marjeta na Dravskem polju, Podravje
ID: 490321044-94
Skupno št. sob:
6
Spalnice:
5
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
304,20
Velikost zemljišča (m²)
2.128
Leto gradnje
1975

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na mirni lokaciji v Marjeti na Dravskem polju (občina Starše) in samo 1 km do uvoza na avtocesto, prodamo lepo vzdrževano dvostanovanjsko družinsko hišo, zgrajeno leta 1972. Hiša meri 304,20 m2 neto tlorisne površine, od tega 217,8 m2 uporabne površine.

Parcela v velikosti 2128 m2 je v celoti ograjena. Zelenica okrog hiše je skrbno vzdrževana in urejena.
Na parceli rastejo štirje veliki orehi, ki nudijo čudovito naravno senco. Ostalo je nekaj sadnega drevja in zelenjavni vrt.

Na hiši je bila leta 2003 obnovljena streha in narejena izolacijska fasada (15 cm). Leta 2008 so bila montirana nova PVC 3-slojna okna Mik Celje z roletami. Hiša je klasične grajene in razgibane, netipične arhitekture

Razporeditev prostorov:
PRITLIČJE - večnamenski ali poslovni prostori z ločenim vhodom v velikosti 79,26 m2, kar predstavljata 2 večja prostora s čajno (letno) kuhinjo in lastnimi sanitarijami, kurilnica, pralnica in hodnik. Iz kurilnice se gre v klet v velikosti 30 m2. Prostor je primeren za opravljanje različnih dejavnosti.
Razporeditev prostorov:

1. ETAŽA (visoko pritličje) - lahko predstavlja manjše stanovanje s svojim vhodom ali se uporablja kot del glavnega stanovanja: predprostor, dve večji sobi (ena z balkonom), še ena soba ( ali kuhinja z jedilnico) in kopalnica z WC-jem, skupaj 49 m2;

MEDETAŽA-dnevni prostori: glavni vhod, predprostor z garderobo, velika dnevna soba (30,61 m2) z izhodom na pokrito teraso (21 m2), kuhinja z jedilnico (18,90 m2), manjša soba in WC.
Dnevni prostori s kuhinjo in jedilnico so obrnjeni na jugozahod kar zagotavljajo obilo svetlobe cel dan. Medsebojno so povezani z balkoni in teraso.

2.ETAŽA - spalni prostori: 2 spalnici (vsaka cca 16,60 m2), manjša soba (8 m2) in kopalnica z WC-jem (5,5 m2), skupaj 49 m2
Podstrešje predstavlja 3.etažo, ki je bila v osnovnem načrtu mišljena kot odprta galerija. Prostor je možno dodatno funkcionalno urediti.

Ogrevanje je urejeno centralno na kurilno olje (nova peč, l 2017). Po sobah je po večini položen kakovosten klasičen parket, v kopalnicah in WC-jh pa keramika. Kopalnica v 2.etaži je v celoti obnovljena.

Ob hiši stoji še zidan objekt, v katerem je garaža za 2 avtomobila ( 30 m2) in zunanja shramba.
Priključki: vodovod, kanalizacija, elektrika, internet (optika).

Infrastruktura: v neposredni bližini se nahaja avtobusno postajališče, šola, vrtec, pošta in trgovina
EI v izdelavi.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je bremen prosta.

Hiša na mirni lokaciji, v bližini avtoceste (1 km), oddaljena od Maribora le 10-15 min vožnje. nudi velik potencial bivanja in dela.

Zelo primerna za 2 družini ali eno večjo družino z možnostjo opravljanja poslovne dejavnosti (razne osebne storitve, kot so kozmetični, frizerski salon, slaščičarstvo, peka, pisarne...) v pritličnih prostorih (kot tudi za fitnes, savno, hobije ali prostor za druženje).

PRIPOROČAMO OGLED IN KAKUP!
Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Kabelski priključek
Kanalizacija
Voda
Na mirni lokaciji
Naselje
V bližini avtobusne postaje
V bližini avtoceste
V bližini šole
Klet/shramba
Ogrevanje na kurilno olje
Pod - parket
Zemljiška knjiga
Zidana z opeko
Izolirana
Parkirišče
Pogled z razgledom
Samostojna garaža
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Nataša Dover - RE/MAX Avenija Maribor
Nataša Dover

Nataša Dover

RE/MAX Avenija Maribor


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Nataša Dover

RE/MAX Avenija Maribor

Glavni trg 3
Trg Leona Štuklja 12

Maribor, Podravje, Slovenija
SI-2000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj