Stanovanje - Prodamo - Ceršak, Podravje


2,5 SOBNO STANOVANJE Z BALKONOM PRI ŠENTILJU

Ceršak, Podravje
ID: 490321042-190
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
68,90
Leto gradnje
1960

Št. nadstropij
2
Nadstropje
2
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V centru Ceršaka, le 4 km iz Šentilja, prodamo 2,5 sobno stanovanje z balkonom. Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju večstanovanjskega objekta brez dvigala, zgrajenega leta 1960. Na objektu je bila leta 1997 obnovljena streha in klasična fasada. V stanovanju so bile leta 1997 obnovljene vodovodne in elektro inštalacije, odtoki in celotna kopalnica ter leta 2000 vgrajena nova PVC 2 sl. okna AJM z notranjimi žaluzijami.

Stanovanje obsega hodnik/predsobo, kuhinjo z jedilnico z izhodom na balkon, spalnico, manjšo shrambo, kopalnico in ločen WC.

Po podatkih GURS stanovanje obsega 68,9 m2 neto tlorisne površine, v okviru katere je tudi klet v izmeri 11,4 m2 in balkon v izmeri 2,7 m2. Ogrevanje stanovanja je centralno na kurilno olje. Poraba vode, elektrike in ogrevanja se plačuje po porabi. Parkiranje je mogoče ob objektu.

Infrastruktura: vrtec 50 m, šola 100 m, lekarna, zdravstveni dom, trgovine in vsa ostala potrebna infrastruktura v Šentilju – 4 km, kjer je tudi uvoz za avtocesto. Do Maribora 19 km.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo. Energetska izkaznica v izdelavi.

Priporočam ogled in nakup!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Internet
Kabelski priključek
Kanalizacija
Ogrevanje
Voda
Podeželje
Klet/shramba
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Marija Farazin - RE/MAX Avenija Maribor
Marija Farazin

Marija Farazin

RE/MAX Avenija Maribor


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Marija Farazin

RE/MAX Avenija Maribor

Glavni trg 3
Trg Leona Štuklja 12

Maribor, Podravje, Slovenija
SI-2000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj