Nezazidljivo zemljišče - Prodamo - Pragersko, Podravje


Kmetijska zemljišča v Spodnji Polskavi

Pragersko, Podravje
ID: 490191008-252
Skupaj m²
147.234
Leto gradnje
1900
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Kmetijska zemljišča v Spodnji Polskavi

Na območju Spodnje Polskave posredujemo pri prodaji več kmetijskih zemljišč. Zemljišča so razdeljena na več delov, gre za prvorazredna kmetijska zemljišča.

Zemljišča

Zemljišča so ravna, lahko dostopna s kmetijskimi stroji. Prodajajo se po delih ali v celoti cca. 115.000 m2. Trenutno so zemljišča posejana s kmetijskimi kulturami. Prodajna cena je 3,5 eur/m2.

Gozd

Ločeno se prodaja še 31.773 m2 gozda slabše kvalitete, za drva, po ceni 0,45 eur/m2. Gozd je na področju Bukovca in Spodnje Polskave.

Pogoji prodaje

Vsa kmetijska zemljišča in gozd je možno kupiti skupaj ali po delih. Vsa navedena zemljišča je možno kupiti skupaj z večjo kmetijo.

Ob nakupu plača kupec del stroškov prodaje in sestave pogodbe ter izpeljave pravnega posla v višini 1% in DDV od pogodbene vrednosti.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janez Jaklič - RE/MAX Ljubljana
Janez Jaklič

Janez Jaklič

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janez Jaklič

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj