Hiša - Prodamo - Videm, Podravje


LIČNA HIŠKA V SONČNIH DRAVCIH (VIDEM)

Videm, Podravje
ID: 490151007-399
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
3
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
91,80
Velikost zemljišča (m²)
20.266
Leto gradnje
1928

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Dravcih (občina Videm), razpršenem naselju rahlo gričevnatega območja Haloz ob lokalni cesti je naprodaj starejša, a skrbno vzdrževana pritlična hiša, 86,8 m2 uporabne in 91,8 m2 skupne površine, z letnico gradnje 1928 in zadnjo obnovo 2019.leta (kopalnica). Stoji na 551 m2 stavbnega zemljišča, vso zemljišče skupaj (povečini kmetijsko, nekaj malega gozd) pa meri 20.266 m2.
Do vhodnih vrat hiše vodi asfaltirana potka. Skozi vhodna vrata vstopimo v manjši predprostor, ki se takoj nadaljuje v hodnik, kjer si prostori sledijo z desne: dnevna soba, otroška soba, vmesna soba naravnost, od tod na desno v kurilnico in stranski izhod iz hiše, na levo kopalnico s kadjo in ločenim WC-jem. Levo od vhoda je spalnica, vhod v klet, primerno za ozimnico in vino, naprej po hodniku pa večja kuhinja z jedilnico. Tla so prekrita z laminati in keramiko, fasada je klasično ometana in z zaključnim opleskom (hiša je butana), streha pločevinasta (letnik 2008), okna PVC z dvojnim termopanom (letnik 2012). Voda in elektrika aktivna priključka, greznica, ogrevanje centralno na trdo gorivo (nova peč 2015). Hiša ima tudi mansardo, ki je še v grobem stanju, v večini pohodna, narejeni estrihi.

Ob hiši je čudovita zelena okolica z vrtom in teraso ter gospodarskim poslopjem in hlevom z dvema garažama, z razgledom po okoliških hribih, veliko možnosti za obdelavo njiv ter izkoriščanje travnikov za rejo drobnice ali drugih živali, primerno tudi za konje. Predvsem pa mirna lokacija na samem.
Do trgovine, šole, vrtca, občine, lekarne 4 km, do Ptuja 11 km.
VREDNO OGLEDA IN NAKUPA! Priporočamo!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Voda
Bližina gozda
Na mirni lokaciji
Na samem
Podeželje
Kuhinja z jedilnico
Ogrevanje na trdo gorivo
Obnovljeno
Zemljiška knjiga
Stara zgradba
Garaža za dva avtomobila
Greznica
Pogled z razgledom
Samostojno gospodarsko poslopje
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj