Hiša - Prodamo - Cirkulane, Podravje


MANJŠA HIŠKA Z RAZGLEDOM MEDRIBNIK-CIRKULANE

Cirkulane, Podravje
ID: 490151007-394
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
81,50
Velikost zemljišča (m²)
8.674
Leto gradnje
1981

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na enem od vrhov slikovitih haloških gričev s pomirjajočim razgledom je naprodaj prijetna, popolnoma obnovljena manjša hiška – bivalni vikend. Zgrajena je bila 1981, na osnovi stare hiše iz leta 1900, nazadnje obnovljena 2017 (okna, streha) in ima skupaj 81,5 m2 skupne površine. Ob hiši pred vhodom se lahko naužijemo celodnevnega sonca na odprti terasi. Okolico hiše zapolnjuje vinograd s 1.200 trsi žlahtnih sort, iz katerih se pridela belo vino, nekoliko niže po pobočju pa nasad jablan. Skupna površina mešanega zemljišča je 8.674 m2, od tega cca 574 m2 stavbnega. Mimo teče asfaltirana občinska cesta.
Skozi vhodna vrata vtsopimo v predprostor, naravnost v kopanico s tuđem in WC-jem, na desno v jedilnico – prostor za druženje, od tod pa po hodniku na desno v spalnico ter kuhinjo. Okna so vsa nova PVC z žaluzijami, talne obloge keramika, fasada klasična, streha opečna (prekrita 2017), ogrevanja ni, elektrika in voda aktivna, greznica, hišna številka.
Ob strani je vhod v vinsko klet, ki pokriva celoten tloris hiše in omogoča predelavo in shranjevanje vina, primerna pa je tudi za ozimnico. Podstrešje pohodno, vhod od strani.

Do središča Cirkulan, trgovine in vseh drugih pomembnih institucij (šola, vrtec, zdravstveni dom, občina,...) je 4 km. Potrebujete mirno, zeleno oazo za konec tedna, sprostitev z obdelovanjem zemlje ali iščete manjši dom? Potem ste na pravem naslovu. VABLJENI NA OGLED, TOPLO PRIPOROČAMO NAKUP!!!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Voda
Na mirni lokaciji
Na samem
Podeželje
Prenovljena
Zemljiška knjiga
Pogled z razgledom
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj