Hiša - Prodamo - Podlehnik, Podravje


VEČJA HIŠA Z ZEMLJIŠČEM ZG. GRUŠKOVJE-PODLEHNIK

Podlehnik, Podravje
ID: 490151007-379
Skupno št. sob:
5
Spalnice:
5
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
180
Velikost zemljišča (m²)
11.914
Leto gradnje
1965

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Zgornjem Gruškovju, na samem, neposredno ob državni meji s Hrvaško, prodamo starejšo hišo z letnico gradnje 1965, nazadnje znotraj obnovljeno 2014, stoječo na 11.914 m2 delno stavbnega, v večini pa kmetijskega zemljišča na ravnem, tik ob lokalni asfaltirani cesti. Ob hiši je večje gospodarsko poslopje, sestavljeno iz delavnice, shramb, hleva za različne živali in dveh garaž.

V hišo, ki skupaj meri 180 m2, vstopimo skozi vhodna vrata v predprostor, od tod na desno v veliko sobo – atelje/soba za ustvarjanje, kurilnico, kopalnico s tušem in WC-jem, naravnost stopnišče v gornjo etažo, rahlo na levo pa v dva prostora, namenjena shrambi, delovnemu kabinetu ali podobno, spalnica ter kuhinja z jedilnico. V gornjo etažo pridemo po betoniranih in s keramiko obloženih stopnicah, na vrhu katerih vstopimo na galerijo, od tod pa v dve spalnici, ena z izhodom na balkon, dnevni prostor, WC, izhod na veliko, sončno teraso ter leseno stopnišče na podstrešje/mansardo, ki je v surovem stanju in je prostor še za kakšno manjše stanovanje ali dodatne spalnice z izhodom na balkon. Talne obloge so keramika, parket in beton, okna delno lesena, delno PVC, streha salonit, fasade še ni. Ogrevanje centralno na trdo gorivo, greznica, elektrika, voda.

Če iščete mirno, varovano okolje, večjo hišo z ogromnim potencialom in možnostmi ureditve, ste večja družina, ki potrebujete več prostora, bi radi gojili živali ali obdelovali zemljo, si uredili vrt ali nogometno igrišče, za vse je prostor in čaka prav vas. Do Podlehnika, kjer so vse javne institucije (občina, vrtec, šola, policija,...), banka, trgovina, zdravstveno varstvo,... 10 km, do priključka na AC slab kilometer. Za več informacij in rezervacijo termina za ogled pokličite. PRIPOROČAMO!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Voda
Na obrobju gozda
Na samem
Podeželje
V bližini avtoceste
Kuhinja z jedilnico
Ogrevanje na kurilno olje
Zemljiška knjiga
Stara zgradba
Balkon
Greznica
Samostojno gospodarsko poslopje
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj