Hiša - Prodamo - Hajdina, Podravje


DVOSTANOVANJSKA HIŠA NA SP.HAJDINI - NEDOKONČANA

Hajdina, Podravje
ID: 490151007-376
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
4
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
220
Velikost zemljišča (m²)
1.157
Leto gradnje
2012

Št. nadstropij
1
Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V strnjenem ravninskem naselju Spodnje Hajdine prodamo nedokončano dvostanovanjsko hišo letnik 2012, skupne kvadrature cca 220 m2, stoječe na skupno 1.157 m2 skoraj v celoti stavbnega zemljišča. Ob hiši je velika zelenica z možnostjo različne uporabe, stanovanja si zelenico nekako razdelijo. Iz lokalne občinske ceste je po tlakovanem dovozu neposreden dostop do večje garaže za dva avtomobila, v zgornjem delu se da še urediti shrambe.
Vsaka etaža, ki predstavlja dvosobno stanovanje s cca 110 m2 ima svoj poseben vhod, trenutno stanje je zgolj inštalacije in ometi. Spodnje stanovanje je sestavljeno iz predprostora, ki nas povede v povezovalni hodnik, od koder je na desno WC, spalnica, naravnost soba, na levo pa kopalnica in velik dnvno jedilni prostor s kuhinjo in izhodom na teraso. Gornja etaža je enaka, le da iz sobe na desni pridemo tudi na balkon, iz dnevne sobe pa prav tako na večji, široki balkon. Okna so povsod PVC, tlakov še ni, ogrevanje je predvideno na plin, infrastrukturni priključki še niso aktivni, streha opeka.
Možen nakup celote ali po etažah, vendar etažiranje še ni urejeno. Do občine, trgovine, zdravnika ipd. dobrih 600 m, do šole 1,5 km, povsem blizu uvozu na AC. Priporočamo ogled in nakup!!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Kanalizacija
Voda
Naselje
V bližini avtobusne postaje
V bližini avtoceste
Neopremljeno
Talno gretje
Balkon
Garaža za dva avtomobila
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj