Hiša - Prodamo - Zgornji Leskovec, Podravje


PRITLIČNA BUTANA HIŠKA V STRMCU (LESKOVEC-VIDEM)

Zgornji Leskovec, Podravje
ID: 490151007-365
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
2
Skupaj m²
20
Velikost zemljišča (m²)
5.069
Leto gradnje
1958
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na enem od nižjih haloških gričev v Strmcu pri Leskovcu (Zgornji Leskovec, občina Videm), na samem in v zavetju gozda, prodamo manjšo pritlično butano hišo letnik 1958, skupne izmere 20 m2. Obdaja jo 5.069 m2 m2 v manjšem delu stavbnega, po večini pa kmetijskega zemljišča, ki ga sestavljajo travniki in vinograd, v glavnem teren pod naklonom, razen ravnega ob hiši. Mimo hiše gre lokalna občinska makadamska cesta, za katero je že planirano asfaltiranje.

Hiša je sestavljena iz dveh prostorov, v kateri je v eni bil kuhinjski del, v drugem bivalno-spalni prostor s krušno pečjo. Sanitarij ni, talne obloge les, okna lesena s polkni, aktiven priključek elektrika, voda in telefon do hiše, priključek plačan, a neizveden.
Ob hiši je še manjši gospodarski objekt, ki služi kot klet in shramba, prostor za predelavo grozdja.

Do centra Leskovca dobra 2 km, do Vidma 8 km. Če iščete zeleni kotiček na samem, samo zase, poslušati zgolj ptičje petje ali opazovati gozdne živali, dihati svež zrak neokrnjene narave, imate voljo do obdelovanja zemlje ali skrite načrte za svoj bivalni vikend, ste na pravi lokaciji. Pokličite, da vam jo razkrijem!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Na mirni lokaciji
Na obrobju gozda
Na samem
Podeželje
Pod - trdi les
Zemljiška knjiga
Stara zgradba
Potrebna prenove
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj