Hiša - Prodamo - Cirkulane, Podravje


MANJŠA HIŠA-VIKEND V GRADIŠČAH

Cirkulane, Podravje
ID: 490151007-358
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
3
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
33,80
Velikost zemljišča (m²)
16.078
Leto gradnje
1986

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Med slikovitimi haloškimi griči je naprodaj prijeten bivalni vikend, ki je z nekaj posegi lahko tudi udobna, manjša stanovanjska hiša. Zgrajen je bil leta 1986, v dobri meri renoviran 2018 in ima 33,8 m2 skupne površine. Streho krijejo salonitne plošče, fasade še ni, okna so lesena, v glavnem zamenjana 2018. Vikend ima tri etaže K+P+M: v kleti je shramba, vinska klet (z vso mehanizacijo za obdelavo vinograda in posodjem za pridelavo kapljice rujnega) in priročen WC, v pritličju je kopalnica z WC-jem, velik dnevni prostor z izhodom na balkon in krušno pečjo ter kuhinja z jedilnico, v mansardi, v katero je vhod od zunaj, pa sta dve sobi. Tla so krita s keramiko in lesom. Okolica hiše je prijetno urejena, urejeni kar dve terasi z mizo in klopmi za počitek, z razgledom po okoliških gričih, nekoliko bolj na samem.

Vikendu pripada skupno 16.078 m2 zemljišča, od tega je 275 m2 stavbnega, ostalo so vinograd (s 1000 trsi večino rizlinga, nekaj pa šipona, rafola, muškata in več jedilnih sort), sadovnjak (jablane, hruške, češnje, breskve, slive, orehi), travnik, njiva in gozd. Do vikenda je mogoče dostopati z dveh strani (zgornja in spodnja cesta).

Do središča Cirkulan, trgovine in vseh pomembnih institucij je 4 km. Potrebujete mirno, zeleno oazo za konec tedna, sprostitev z obdelovanjem zemlje ali iščete manjši dom? Potem ste na pravem naslovu.
VABLJENI NA OGLED, TOPLO PRIPOROČAMO NAKUP PO UGODNI CENI!!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Voda
Bližina gozda
Na mirni lokaciji
Na samem
Podeželje
Krušna peč
Zemljiška knjiga
Hiša z mansardo
Balkon
Pogled z razgledom
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj